Taas sellaisia epätodellisia päiviä..

Ajatukset aivan muualla heti kun vaan sellainen tavallinen arjen häly hiljenee kuten tapahtuu esim. näin illasta. Aivot askartelevat erään jutun parissa niin, että välillä sitä nyt illastakin on tajunnut vain tuijottaneensa seinää jonkin aikaa. :D

Ehkä pohdiskelusta tulee joskus valmistakin. Veikkaisin. Ehkä.

Olen vähän sellainen tuulella käyvä noissa asioissa. Tai, ehken olisi jos ei arjen touhut verottaisi niin kovasti keskittymistä ja voimia. Esim. kun on ollut vähän vaikeampi kausi perusvaivojen kanssa, niin arjesta yksin selviäminen käy aikalailla joskus voimille. Ei siinä paljon se luova ja vapaapuoli minusta ilmene silloin. Sitä on vain selvittävä päivästä toiseen ja kyllä se onnistuukin. Sitä vaan väsyy tavallista enemmän ja kaikki paitsi välttämätön jää. Taitanee kuitenkin olla varsin normaalia tuollainen ja ehkä se kaikkea aikansa. Sellaistahan tämä elämä lienee..

Mietiskelin tuossa ensikesääkin aiemmin tällä viikolla ja totesin, että poikkeuksena viime kesään aion kyllä käydä jollain festareilla. Jos vaikka ainakin Viikatteen pitkästä aikaa bongaisi jostakin ja mahdollisuuksien mukaan muitakin suosikkeja tietenkin. Tuuristahan ne sopivat ajankohdat ovat kiinni, mutta ehkä sitä jotkut festarit sopivaan ajankohtaan osuisivat kuitenkin.. Ehkä. :) Muutama festari ainakin näytti osuvan sopiviin ajankohtiin kun pikaisesti tuossa kävin läpi sopivia. Pitää vaan katsoa sitten myöhemmin ilmaantuvia esiintyjiä ja toivoa, että sopivaa kattausta on tarjolla. :)

Mutta voi, kun lippujen hinnat ovat taas nousseet. Järkytys!

Hmph.