Yskä tuntuu vaan taas lapsella vain pahentuvan, vaikka on varovaisia oltu. Ikävää. Seurantaa ja hoitoa taas vaan.. Kun ei miksikään ikäväksi muuttuisi missään vaiheessa.. Ei kai pitäisi olla moisesta huolta ja sukurasitettakin tähän on takana (ja samalla tietoa siitä että pitäisi mennä ihan itsellään ohi), niin silti huolettaa. Lääkäriin käy taas tie jos ei tuosta nyt mene normisti ohi.. *huoh*

Terveys on niin iso juttu ja lapselle nyt ei ainakaan tuollaisia huolia haluaisi mistään hinnasta, vaikka reipas hän on. Reippaampi kuin sitä itse koskaan varmaan vastaavassa tilanteessa jaksaisikaan olla. Tuntuu, että itse on omista vaivoistaan paljon helpommin naama sitruunana kuin lapsi ikinä omistaan. Aihetta siis opetella tuota aurinkoisuutta häneltä - ihan selvästi. :)

Muuten ihan kiva normaali päivä, vaikka jotenkin todella väsynyt olo ollutkin. Omakin sairaus taitaa kolkutella jossakin veikkaisin. Tressi sen yleensä nostaa pintaan ja tressaahan se kuunnella yöt lapsen hengitystä ja jotenkin muutenkin tilanne jännittää nyt enemmän kun on tavallaan yksin vastuussa tilanteesta. Kyllä tämä tästä, ei tässä oikeasti ole mitään hätää ja tiedostan sen. Silti aina välillä huolettaa ja huoli lisää tressiä ja se taas huonontaa omaa oloa. Muuten onkin oma kunto ollut pitkään todella hyvä. Ja olen siitä toki ollut hyvin iloinen. Tosin koittanut kyllä tehdäkin asian eteen paljon omaa terveyttä tukeakseni. Laihduttamisenkin tyssäsin kun tuntui, ettei kroppa oikein tykännyt vauhdista. Nyt sitten vain pikku hiljaan nostetaan kuntoa ja koitetaan pysyä tässä painossa. :)

Kissaakin ollaan alustavasti oltu katselemassa ja varaamassa varovaisesti etukäteen löysähkösti, mutta tosiaan tuo hengitysjuttu yms pitää muuten saada ensin kunnolla tutkittua eli siirtynee vuoden kahden päähän jokatapauksessa kissan tulo. Tosin tämä on kokoajan ollutkin tarkoitus. Olen päätynyt rotuina joko brittiläiseen lyhytkarvaan tai persialaiseen/exoon. Luultavasti britti meille tulee sitten aikanaan kuitenkin. Persialaisista vain on kokemusta ja olen tykännyt luonteesta, mutta toisaalta se pään rakenne ja se turkki pistää vähän vastaan. Sitten on hyvä jos ei olisi enää tuota hamsteriakaan. Vähän iso riski joutua kissan eineeksi, enkä sellaista vastuuta halua. Akvaario on jo testattu aiemmin kissan kestäväksi. :) Harmittaa kun tuntuu, että kokoajan saa tuotakin haavetta olla siirtämässä vaikka kuinka haluaisi.. Mutta, toisaalta.. Kamalaa se olisi sitten joutua luopumaan heti. Puhumattakaan jos sitten lapselle vielä jotain tulisi sen murheen lisäksi pysyvämpääkin haittaa. Ei olisi kivaa. :(

No..

Kaipa sitä hyvää jaksaa odottaa..

Mitäpä muuta?

Sitä on tullut kuunneltua vähän etukäteen arvostelemaanikin Nightwishin uutta levyä ja olen jopa tykästynyt siihen. Sinkkulohkaisu nyt oli huono. Koko levyn huonoin kappale minun mielestäni itseasiassa. Tykkään muuten levyn mahtipontisuudesta ja lyriikoista. Kekseliäitä juttuja on taas mukana tosi paljon, Holopainen osaa parhaimmillaan tosi hienosti yhdistellä eri juttuja hienoiksi kokonaisuuksi. Kivaa vaihtelua muun kuuntelemani musiikin joukkoon erilaisuudellaan. Täytyy sanoa, että mielestäni Anetten ääni tuo raikkautta tuohon musiikkiin tosi kivasti. Ja ehdottomasti parempi levy tuolla kokoonpanolla kuin edellinen. Vaikka, mitäpä minä musiikista tietäisin, mutta näin taviksen mutuna vain pientä arvioita.  Se täytyy sanoa, että levy kyllä aiheutti mielenkiintoa tulevan leffan suhteen. Se täytynee käydä katsomassa aikanaan.

Eipä tässä taida nyt kauheasti ollakaan tulossa kiinnostavia levytyksiä vähään aikaan.. Luultavasti seuraava hankinta on taas Viikatetta sitten joskus ensivuoden puolella. Aika harvoin musiikkia ostelen. Pakko myöntää. Ja aika eri tyylisiäkin näemmä. :D Leffoja oli kivasti anttilaan taas saapunut jouluksi. Kävin niitä hypistelemässä ja ostamassakin pari sellaista, jotka on ikuisuuslainaan jääneet jonnekin elämän varrelle (että inhoankin ihmisiä, jotka eivät palauta lainojaan tai viisveisaavat niiden asiallisesta kohtelusta). Paria kirjaakin kävin muuten hypistelemässä tässä taannoin kirjakaupassa, mutta en sitten raaskinut ostaa kuitenkaan.. Harmi kyllä. Ehkä ne kirjastosta löytyy jossain vaiheessa..

..tai sitten joskus löydän nuo ihastukseni jostain alennuksesta ja koppaan mukaani. ;)