Pikapyrähdys toiseen kaupunkiin ja kai vain ihan rehdisti laiskuuskin on vaikuttanut siihen ettei tänne ole tullut kirjoitettua. :) Oli kyllä kiva nähdä taas vähän muutakin kuin kotikaupunkia, mutta kuten aina sitä tapahtui juttuja jotka vähän veivät iloa pois. Ei kuitenkaan kai mitään järin vakavaa ja hyvä niin. Ihan mukava reissu tuosta tuli kaikkineen.

Tänään sitten eräs asia kuitenkin toi vähän pahan melen, vaikkei asia minulle kuulunne. Kunhan tuntuu vähän ikävältä, minkäs sille voinee. Kaikkea hyvää kuitenkin kaikille osapuolille, oli sitten oikea tilanne mitä vaan. Mistäs noista tietää.

Kissa-juttu peruuntui omaan mahdottomuuteensa. Olisi katti pitänyt maksaa ennen näkemistä. Saadut kuvat antoivat vähän ristiriitaisen kuvan kissan luonteesta ja käytöksestä jne. Kissaa ei saanut nähdä etukäteen, mutta maksua kärtettiin  ja uhkailtiin, että jos en maksa menee kissa seuraavalle. En tuollaiseen lähtenyt mukaan, vaikka harmittikin pennun menetys joten peräännyin. Liian iso riski omalta kannalta. Olen nyt kysellyt kissaa muuta kautta ja hyvältä näyttää. Kyllä niitä kissoja maailmassa riittää, vaikkei ensimmäistä eteen osunutta ottaisikaan. Etsinnässä on kuitenkin monivuotinen perheenjäsen toivottavasti, niin pieni harkinta toimien suhteen on ihan tervettä ja jopa toivottavaa. Uskomatonta, että tuollaiseen törmää maatiaiskissan ja ihan suomalaisen peruslöytölän kohdalla. En olisi uskonut. Ehkä se valtava kysyntä vaan sitten vaikuttaa muihinkin tahoihin kuin vain rotueläinten kasvattajiin..

Tänään lapsi tulee kotiin ja se on hyvä asia. Onkin jo ikävä! :) Kohta voisi aloittaa jouluaskartelut ja muut suunnittelut, vaikka eipä se lapsi luonani aattona olekaan. Itsellä ei ole mitään suunnitelmia, jotain meinaisin varovasti kysyä siltä eräältä, mutta nyt näyttää siltä, että sielä on ruuhkaa. :D  Pitänee tyytyä omaan seuraansa sitten vain. Toivottavasti saan jouluksi sen kissan. Voidaan viettää joulu yhdessä. :)