Muutama päivä sitten sain tietää eräällä harvemmin tapaamallani ystävällä olevan lomaa. Pyysin kylään. Ja vaikka ymmärrän rajoitukset, niin silti huomaan välillä toivovani että hän soittaisi. Kai sitä kaipaisi seuraa. Aikuista seuraa, jossa koen saavani olla oma itseni.  Huomasin jo jossain vaiheessa laittaneeni valmiiksi dvd-soittimen viereen erään sellaisen elokuvankin jonka sovimme viimeksi katsovamme kun näemme seuraavan kerran. Toisinaan tulee kurkittua luuriakin, että onkohan se soinut.. Minä olen ihan hupsu toisinaan. Oikeasti. :D

Mutta..

Kaunis päivä oli tänään. Lapsella oli aamusta kerhoa ja iltapäivällä käytiin uimahallissa. Olen saanut opetettua sukeltelun hänelle ja erilaisia vesileikkejä. Ei hän mitään uida osaa, muttei sillä taida niin kiire ollakaan. Keksitytään lähinnä vesielementiin tottumiseen ja sellaiseen tiettyyn varmuuteen veden varassa. Sukeltelusta hän tykkää. Kaipa se uiminenkin siitä jossain vaiheessa.

Ostin pojalle potkulaudan (Micro Scooter) lastenmessuilta. Vaikka lauta on hänelle vielä suhteessa hieman iso ( ostin hieman yläkanttiin koon koska pienempi olisi ollut samantien liian pieni ) oppi hän todella nopeasti sen peruskäytön ja kova into on oppia lisää. On helpottanut liikkumista todella paljon. Äiti saa jo vähän reippaammin kävellä ja välillä jopa hölkätä vieressä rivakamminkin. Eikä enää yhtään ole tarvinnut hoputtaa liikkumaan eteenpäin! Helpottaa arjessa ja toistaiseksi meillä toimivampi ratkaisu kuin polkupyörä olisi ollut. Tuo kun on niin kevytkin kuljettaa mukana minne vain. Kevyt ja helpon mallinen siis. Kulkee busseissakin oikein nätisti.  Valvoa ja opastaahan sitä toki saa kokoajan mutten ole kokenut sitäkään ongelmaksi. Niinhän se jokatapauksessa olisi oli se kulkuvärkki mikä vain. :)

Huh. Kun alkaa itseäkin väsyttämään se uiminen vaikkei siinä nyt paljoa itse uimaan päässyt. Melkoista vahtimistahan sekin on lapsen kanssa joka ei vielä uida osaa. Mutta hauskaa kuitenkin. Vähän erilaista. Jatkuvasti ei olla vielä päästy koska uimahallitkin tuntuvat olevan nykyisin aika arvokasta hupia. Harmi kyllä. No.. Pian tulee kesä ja uimarannat! :)