Lapsi totesi olevansa väsynyt joten painui päiväunille hämmästyksekseni. No, nukkukoot jos siltä tuntuu. Pienet päikkärit piristää. Hienoa kun itse tunnistaa mikä olo on ja toimii sen mukaan. Päiväunille en ole enää väkisin nukuttanutkaan häntä puoleen vuoteen itsestäänselvästi vaan ihan vain sen mukaan miltä on lapsi itse tuntunut. Harvoin häntä kyllä päivällä on enää väsyttänytkään.

Kävin aamulla hänen ollessa leikkimässä puistossa niitä ulkoilutamineita ja voi kuinka huono valikoima vielä on tarjolla! Hinnat korkeatkin tietenkin. En oikein tiedä mitä ostaisi. Aina sama ongelma kun päättäminen tuntuu niin vaikealta. Mutta katsellaan vielä. En oikein osannut vielä ratkaista asiaa, siis. Reimatkin olisivat alennuksessa, mutta tiedä häntä sitten.. Enkä oikein tiedä sitäkään olisiko erillinen puku hyvä vai haalarit.. Pöh. Teen varmaan taas yksinkertaisesta asiasta turhan vaikeaa. Hyvin luultavasti. :D

Iloinen olo.

Aurinko paistaa. On kova tuuli. Tykkään tuulesta.

Mikään kesäihminen ne varsinaisesti ole, mutta kyllä se aurinko silti positiivisesti vaikuttaa. :) Ja se onnistuminen arjessa. Se, että on hyvä olo ja sellainen tavallinen harmonia täällä meillä pienessä kodissamme. Muutto otti aika koville meillä kummallakin. Tuli tosi ihana olo kun lapsi alkoi spontaanisti kehumaan uutta kotia. Alussahan uusi koti sai aika murska arvostelut osakseen.. ;) Mutta se oli sitä ikävää. Ei se silti kivalta tuntunut. Tuli todella syyllinen olo kun repi lapsen sieltä tutusta ympäristöstään pois, mutta kuten sanottua eiköhän tämä tästä ja nyt sitä lapsikin tuntuu jo tänne jonkin verran kotiutuneen. Ja se on hyvä se.

Nick Caven musiikkia tässä kuuntelen. Muunmuassa tätä, kestosuosikkiani. :)

Ja huomaan, että olo on jopa niin hyvä että tässä unohtunutta kappale-projektiani koitan herätellä henkiin. Ei sitä oikein tässä jaksanut tai ehtinytkään. Jos tuo nyt sitten valmistuisikin joskus. En tosin tiedä miksi tuon haluan tehdä. Mutta, jos sitten vaikka omaksi huviksi kuten joskus aiemminkin. :)

Mutta nyt herättelemään päiväunilaista.