Juhannus tai jotain..

Istuskelen hämärässä huoneessa saamatta vielä unta.

Ei nukuta.

Tekisi mieli soittaa eräälle ystävälle mutta en taida viitsiä. En edes tiedä mitä sanoisin. Kummallinen kaipuu vaan saada jutella. Tai vaikka olla ihan hiljaa, mutta yhdessä.

En tiedä.

Katselen ikkunasta tyhjälle leikkipaikalle ja ajatukset junnaa jossain missä lie. Ja mielen valtaa surullisuus. Kaipaus. Kummallinen yksinäisyys.

**

Tänään on ollut kaikki hyvin. Oltiin pojan mummilassa ja pojalla oli hauskaa. Sielä juoksi ympäri isoa pihaa iloisena minkä hänelle rakennetussa hiekkalaatikossa olemiselta malttoi. Oli oma itsensä kaikkine kommervenkkeineen, niin hyvässä kuin pahassakin ja sitä oli itse aika väsynyt tiettyihin juttuihin. Välillä tuntuu tuon 2 vuotiaan kanssa, että on aika puhki henkisesti. Toisaalta taas tulee ykskaks luokse halimaan ja pusimaan tai vaan hiukatakseen kuinka rakastaa äitiä. On se melkoinen pakkaus, tuo oma lapsi. Mutta huh, silti..

Uusia juttuja ovat kiljuminen ja kaiken rummuttaminen. Hyvät ideat ovat toki tervetulleita mikä tuohon auttaisi, itse en enää keksi. *huokaus*

**

Tänään radiohead-fiilis. Tullut kuunneltua viimeiset 2 tuntia. Sopii kuin nenä päähän tähän fiilikseen..

Ruisrock-liput kävin lunastamassa. Kauan mietin raaskinko, mutta luultavasti tekee ihan hyvää ja Viikate nyt vaan on pakko nähdä edes kerran vuoteen. Ja oli sielä toki muitakin lauantaina musisoimassa. :) Kotiteollisuuden keikalla en olekaan ollut vuosiin. Sekin pitänee siis käydä tsekkaamassa ja eiköhän sielä muutama muukin sopiva löytyne. :)

Jaahas, nyt vaihtui Morrisseyhin. Mikäs sen parempaa.

**

Tekisi mieli tehdä sitä ja tätä, mutta enhän minä voi ja sekös minua riepoo. Valitan ja narisen, mutten tee asialle mitään. Miksen? Siksi koska pitäisi taas kerran pistää kaikki sekaisin. En minä halua.

Pah.

**

Ja mikä sielä soittolistalta löytyi ellei vanhan kunnon Yön Kuuhullu.

Voi kiesus.