Laiskottanut tänään. On sitä silti perusarkikuviot hoidettu, mutta silti sitä on jotenkin aivan armottoman laiskalla tuulella pohjimmiltaan. Lapsikin oli jotenkin vain sitä mieltä, että ei mennä mihinkään eikä tehdä mitään. Näinhän se päivä melkein sitten menikin. No.. Huomenna on taas arkisysteemit odottelemassa. Eipä kai se pieni lepopäivä pahaksi ole. Luulisin. :)

Niin..

Ja sitä oikeastaan nyt tässä vasta alkaa pikku hiljaa huomaamaan kuinka helppoa se on kun vaan uskaltaa tehdä siten kun itsestä hyvältä tuntuu. Ei se kaikkien asioiden suhteen aina helppo tie ole, mutta oikeasti kyllä sitä on itse päässyt aika isosta painolastista kun on vaan myöntänyt tietyt asiat ja elää niiden mukaan. Elää siten kun itsestä hyvältä tuntuu. Tuonhan nyt pitäisi olla sellainen selviö, varmaankin. Mutta kyllä sitä on saanut itse aika pitkän polun kulkea, että ihan oikeasti niin uskaltaa tehdä. Ehkä jotkut sitten vaan ovat niitä, jotka tajuavat asiat hitaasti? :)

Joskos sitä vaikka näistä huomioista saisi lisää rohkeutta toimia samoin?. Sitä voi niin paljon paremmin henkisesti kun on itselleen rehellinen. Ja voi kun se on joskus niin helkutin vaikeaa olevinaan! :D Kai se on sitä tietysti, että kun se miltä tuntuu ei välttämättä aina ole sitä mikä olisi järkevää. Se nyt vaan on ainakin itseni kannalta niin, ettei tiettyjä asioita vaan selvitetä järjellä. Ei sille mitään voi. Järki vaan sotkee ne asiat pahemmin. Oikeastaan.

..mutta niin..

Ostin itselleni korunkin lauantaina. Päätin itseäni hemmotella hiukkasen. Muutenkin olen päättänyt senkin asian muuttaa eli ilahdutan itseäni pienillä kivoilla asioilla aina toisinaan. Kukilla ja vaikka kivalla korulla jos siihen on vain mahdollisuus. Olen sen ansainnut! Ostin siis tälläisen ketjuineen. Noita koruja olen katsellut jo aiemminkin aika pitkään, mutta enhän minä nyt itselleni mitään koruja osta sentään.. Nyt päätin, että ostampas. :D (Lapsonen muuten ihastui tuohon aivan täysin.)

Kun..

On edelleen täysin omassa vallassani tehdä elämästäni niin hyvä kuin on mahdollista
Jos en itse itseäni arvosta, niin ei sitä tässä maailmassa loppujen lopuksi tee kukaan muukaan.

Ugh! ;)