Juuri silloin kun ajattelet, että nyt et jaksa kyllä niuhottaa kämpän suhteen tietysti paukkaa sukulaiskomitea oven taakse. Tietenkin. No.. Ei meillä likaista ollut, mutta sekaista kyllä. Aina vaan ei jaksa. Leluja on niin kovin äkkiä jokapaikka täynnä. Enkä toisaalta haluakaan pitää tuon suhteen mitään natsikuria kunhan siivoaa jälkensä kanssani kuitenkin, isomman osan itsenäisestikin. Saa heitellä pehmoleluja äidin sängyn täyteen, saa tyhjentää kaikki leikkiautot lattialle laatikostaan ja tehdä rallikisan olkkariin ja tietysti rakentaa autoille ison palikkalinnan ja sitten vaikka hajoittaa sen jne. Mutta.. Oli ne sukulaisten ilmeet silti aika näkemisen arvoiset. :D

Muistin jostain aivojen hämäristä Kinskyn, joten olen tässä nyt sitten kaivellut kyseistä bändiä Jussi Hakulisen keralla netistä. Ovatten vähän niinkuin vanhoja ystäviä nuo kappaleet, olen huomaavinani ainakin viitteitä jostain sellaisesta. Ovat niin kovin tuttuja ja monesti kuunneltuja. :) Löysin muuten Hakuliselta erään joululaulunkin jota on joskus tullut hyräiltyä tai aika montakin kertaa itseasiassa. Youtube on kyllä melkoinen aarreaitta ja mitäpä sitä iltaisin muutakaan tekisi kun youtubea selaisi? Nukkuminen nyt ainakin on ihan yliarvostettua..

Mutta kaipa sitä untakin tarvitsee. Muuten ei taida oikein jaksaa. Harmi kyllä. Yöt vain ovat sellaista ominta aikaa, jotenkin. Olen aina ollut sellainen. :)

--

Niin. Otin kommentointi mahdollisuuden pois joksikin aikaa mainosten takia. Niitä floodattiin kymmeniä vuorokaudessa. Jos vaikka jäisi blogi näin rauhaan.