Reissu meni hyvin. Tosi hyvin itseasiassa, vaikka olin kyllä iloinen kun pääsin kotiin ja ex haki lapsosen viikonlopuksi luokseen. Minua jo jonkin aikaa kiduttanut tauti kävi aika raskaaksi matkalla. Flunssan oireet tällä haavaa muttei kuumetta. Räkäinen ja tokkurainen olo, joten arvokas päivä omassa rauhassa on tosiaan mennyt siinä omassa rauhassa maaten vällyjen välissä todella nuutuneena. Jee. :D  Mutta hyvä näin. Saa parantua rauhassa. Ainakin pahimman olon saa todennäköisesti pois. :)

Vähän alakuloinen fiilis, mutta sitä se joskus on. Ei mitään vakavaa kuitenkaan. Johtuu todennäköisesti vanhoista ongelmista ja sopeutumisvaikeuksista uusiin päätöksiin. Mutta kaikkeen oppii ja tottuu. Luulisin. Kun.. On aika kova kaipaus parisuhteeseen, mutta en halua tehdä vanhoja virheitä. Kun tietyt asiat on kuten on, niin parempi olla yksin kunnes ehkä joskus tuntuu toiselta. Sitä odotellessa.. *huokaus* On helppoa jättäytyä yksin kun suojaa itsensä ulkomaailmalta ja uusilta tuttavuuksilta. Vaikka tiedä häntä olisiko vientiä muutenkaan. :D Mutta, onhan sitä maailmassa muutakin kuin parisuhde. Ja onnellisuuden voi löytää muutakin kautta, eikä se olo aina niin surkea ole kuin ehkä lukijasta tuntuu. Tänne tulee usein ne surkeimmat fiilikset avauduttua. Vähän tämän blogin tarkoitus olla sellainen oksennusämpärikin. Tulee kököt purkauduttua jonnekin. (..että anteeksi vaan. :D )

Niin..

Innostuin tuosta hyvin menneestä reissusta Helsinkiin niin paljon, että päätin viedä kesällä lapsen ainakin vihaisia lintuja katsomaan Särkänniemeen. Vaikutti juuri sellaiselta mistä hän innostuisi kovasti kun ei muuten nuo huvipuistot isoine laitteineen vielä kiinnosta tai moneen laitteeseen vielä pääsekään. Oli juttua täällä ja uutisissakin tänään avauspäivänä ja noista siis sain idean. Joo ja Korkeasaareen olisi kiva päästä tietenkin! Ja Muumimaailmaankin lapsi haluaisi. Saa nähdä mitä pystyn toteuttamaan. Osaan voisi saada järkätyksi kimppakyydin jolloin kustannukset eivät nouse niin korkeiksi ja jossain kivassa porukassa olisi kivakin käydä oikeastaan tuollaisia reissuja oikeastaan. Ainakin osa olisi kiva jos onnistuisi noin. Täytyypä katsella.. :)