Vähän alakuloinen päivä. Kai se on tästä sisällä kökkimisestä suurimmaksi osaksi johtuvaa. Veikkaisin. Harvemmin se sairastaminenkaan mieltä piristää, mutta päasia on se että sitä alkaa olla jo terveiden kirjoissa oikein hyvinkin. Hyvä niin. :)

Muuten huvitti tuossa kun olen tuossa miettinyt pientä muistamista erään ystäväni syntymäpäiville. Nyt tuli vaan vähän sellainen joopajoo olo kun sattui näkemään ilmeisesti jonkun muun antaman kortin ja ehkä lahjankin tälle samalle ihmiselle. Kehtaan joo jonkun raapustamani kortin laittaa ja jonkun pienen ostolahjan.. Kun ei ne omat ole koskaan mitään ihmeellisen hienoja. Enkä nyt tiedä onko niissä erikoista ajatustakaan. Semmoisia vaan mitä nyt on mieleen tullut kun on halunnut muistaa. En ole mitenkään järin käsistäni kätevää sorttia koskaan ollutkaan.

Tulee muuten mieleen tuosta edellisestä se kuinka eräs opettaja ala-asteella joskus toitotti, että jokainen on jossain hyvä. Kysyin sitten tuskastuneena johonkin tekemiseen, että missä minä sitten olen hyvä niin opettaja oli hetken hiljaa ja sanoi epävarmasti: "olet sinä ainakin ihan iloinen tyttö.." 

Joo.. Kas kun ei ilotyttö. :D