Hyvä päivä. Olen ollut sosiaalisempi kuin varmaan vuosiin. Tuntuivat kerhossakin ihmiset vähän ihmettelevän. :D En minä oikeasti niin hiljainen ole, sitä vaan on jotenkin oppinut siihen. Ja tietysti jos asiat painaa mieltä, on väsynyt tmv, niin näkyyhän se käytöksessä. Tajusin jopa vitsailevani jonkun uppo-oudon miehen kanssa kaupassa?? Flirttailut en sentään. :D Se nyt sentään olisi ollut ennenkuulumatonta! ;)

Ehkä se on nämä kauniit ilmatkin osaltaan. Mahdollisesti. Ehkä sitä vielä joskus löytää sen oman itsensä kaiken olleen surun ja harminkin alta. Se sellainen oikea Smarre on ollut piilossa vähän liian kauan. Pettymykset, yksin kannettu vastuu ja suru niin monesta asiasta on piilottanut sen oman minän tietyn kuplivan iloisuuden aika piiloon. Eipä niin saisi antaa käydä. Totta sekin.

Kotijäätelöauton pimputus havahdutti lapsen saapuessamme kotiin. Tuli kiire. :D Ehdimme kuitenkin ja saimme oikein iloista palvelua vaikka taisimme vähän myöhässä ollakin. Lapsi vielä mietti jonkin aikaa saamiaan vaihtoehtoja. Valitsi sitten Kaktusjäätelöt, joista tykkäsikin kotona sitten maistaessaan kovasti. Kaipa sitä joskus pitää herkutella? Omaan makuun olivat kyllä aika makean sorttisia, mutta varmaan ovatkin lapsille suunnattuja. Veikkaisin.

Lapsi ilostui muuten myös kovasti aamulla liikenteessä kohtaamastamme Pikkukakkosen Maltti & Valtti-tyylisesti tervehtineestä poliisista. Ajoivat ohi ja toinen poliiseista varmaan huomaisi lapsen ihailevan katseen ja reagoi siihen. Mietin kyllä hetken, että mitä helkattia! :D Lapsi taasen yhdisti kyllä heti ja oli innoissaan. Valitettavasti en tervehdyksestä löytänyt kuvaa netistä, mutta siis sellainen vähän yliammuttu tervehdys tietyllä ilmeellä. Näyttää asiayhteydestään repäistynä ehkä vähän oudonpuoleiselta tuolla aamuisessa liikenteessä.. :D

Että sellaista tänään..

Huomasin tässä, että olen viime kesästä lihonnut/turvonnut koon verran. Sitä se liikkumattomuus (kun salilla käyminen jäi) ja vähän löystynyt ruokavalio vuodessa teettää.. Pöh. Harmittaa, mutta kaipa tuo tuosta kesän aikana ja tosiaan jos syksyllä taas voisi salilla käynnit alkaa. Täytyy katsoa miten tuon rahan kanssa hommat menee. Olisi kyllä tärkeä juttu itselle. Ja mieluinenkin asia. Mutta, katsellaan eteenpäin.. Päiväkoti antaa vähän mahdollisuuksia syksystä lähtien tuollaisiinkin juttuihin. Läheisellä kuntosalilla ei ole lastenhoitoa. On kyllä sitten vastaavasti paljon edullisempi paikka kuin se edellinen.. Pitänee tosiaan katsella ja fundeerata asiaa rauhassa tässä pikku hiljaa. :)

Oho, tässä postauksessa on hymiöitä vilisemällä. Pahoittelut!