Presidenttikeskustelu tuntuu käyvän aika kuumana. Itse en ole kovin poliittisesti valveutunut ihminen, mutta.. On sitä pyrkynyt kuitenkin vähän kärryillä pysymään ja käyttämään äänestysoikeudenkin. :) Tällä haavaa tuntuu presidentinvaalien suhteen siltä, että vaikka aluksi äänestinkin aika eri tyylistä ehdokasta ja kun tulos tuli ilmi tuntui ettei kumpaakaan jatkoon päässyttä osaa äänestää, niin toisella kierroksella annan ääneni Haavistolle. Tuntuu sitten kuitenkin monelta osin paremmalta ehdokkaalta kuin Niinistö. Ehkä tosin mukana on sitäkin, että Niinistöön on vaikea samaistua. No joo, en itsekään ole homo. Enkä edes vihreä. :) Mutta noin muuten. Haavisto on mennyt paremmin avaaviin haastatteluihin yms mukaan mielestäni. Ollut avoimemman oloinen. Enkä itse osaa vastapuolen esittämiä ongelmia pitää pahoina. Haavisto tuntuu fiksulta ihmiseltä, enkä usko että hänen taitonsa olisi maallemme tappioksi. Mitä taas puhutaan armeijan johtamisista yms vastaavista asioista joista ei ehkä tietoa ole yhtä paljon, niin kyllähän muutenkin presidentit käyttävät asiantuntijoita hyväkseen päätöksiä tehdessään. Silloin kun valta edes riittää päätösten tekoon. Ja se homous.. Eiköhän tuostakin kammosta olisi jo tässä päivässä elävän kansakunnan aika päästä eroon? Mitä helkuttia se kellekään kuuluu mitä oikeustoimikelpoiset aikuiset ihmiset keskenään yhteisymmärryksessä tekevät makuukammareissaan? Seksuaalisuus on jokaisen oma asia silloin kun sillä ei tee pahaa kellekään. Käytä hyväksi tmv. Eikä se enää maailmalla niin kovin kummallinen asia ole, siis se että maata voi edustaa homo korkeassakin virassa. Siinä kuin heterokin. Tai herranjestas jopa NAINEN. :D

Mutta tiedä häntä sitten.

En minä toisaalta usko kyllä siihenkään, että kumpi sitten valitaankaan, niin se kovasti meidän tavallisten ihmisten elämää muuttaisi puoleen jos toiseenkaan. Mutta.. Sen oman tietonsa ja tuntonsa mukaan sitä kai pitänee äänestää sen mukaan minkä oikeaksi kokee? :)

 

Mitäs sitten arkeen?

Ei ihmeempiä. Edelleen sitä pirun muuttoa. Muuttoautoksi luvattu auto edelleen sökö eli täällä sitä nökötetään isompien kamojen kanssa edelleen vanhassa kämpässä ja ollaan pojan kanssa jo todella väsähtäneitä koko tilanteeseen. Mutta.. Eiköhän tämä tästä. Aikanaan.