Unet olleet kummallisia nyt pari yötä. Sitä on kulkenut jossain ihmeen metsässä pari päivää. Jollain autioituneella metsätiellä jonkun tuntemattoman näkymättömän miehen seurassa joka kovasti selittää jostain ihmeen auton laakereista, oikeanlaisista auton istuimista, siitä miten tärkeää on elää täysillä, syödä mausteisia nakkisämpylöitä,banaanipirtelöä tai jotain vastaavaa banaanijuttua jne loputtomiin. Viime yönä käski sanoa Intiaani Yskivälle Starttimoottorille terveisiä ja minusta tuntui kun olisi iskenyt silmää.

Olen mahdollisesti aika sekaisin tai ainakin uneni ovat sitä. Eittämättä. Myönnän.:D Loput viime yön unesta olikin jotain ihme lauluharjoittelua jossain mystisessä violetin värisessä paikassa. Muita laulajia en kyllä nähnyt. Ärsytti vaan kauheasti kun mielestäni lauloivat ärsyttävää laulua kokoajan. En tosin muista sitä lauluakaan enää. Ehkä hyväkin niin kun kerran niin ärsytti. :D

Ei täällä kyllä mitään sellaista erikoista ole tapahtunut joka nuo unet selittäisi. Tosin uneni nyt ovat välillä melko merkillisiä muutenkin. Silloin kun nyt ylipäänsä unia näen. Vähän sellaista ajoittaista hupia sentään onneksi. Huvittavia kyllä tällä kertaa. Välillä ovat paljon vakavamman oloisia, vaikkei ne pelottavia ole olleet kuin aniharvoin. Onneksi. Päivä on ollut sellainen tasaisen tavallinen pääasiassa. Hyvä niin.