Tullut taas ikää lisää. Enpä tiedä. Läheiset olivat kovin kultaisia ja muistivat ja jopa tulivat käymäänkin. Ihan kiva, vaikka en minä oikeasti olisi sitä odottanut. Kaverit.. No, facebookiin tuli muutama onnittelu. Taitaa olla nykyään aika tyypillistä onnitella vain tuota kautta mikä toisaalta joskus tuntuu vähän kylmältä tavalta - tai sitten olen vain WANHA enkä ymmärrä. Mukavaa toki, että muistetaan, eipä sillä tavalla niin väliä. :)

Mitäs muuta?

En tiedä. Ei kai mitään.

Tänään ei olisi jaksanut tehdä yhtään mitään. Nukuin vähän huonosti ja oli aika voimaton olo koko päivän, ei ne vieraat silti haitanneet. Ei läheisistä tule tressiä sillä tavalla vaikka ei täydellistä olisikaan ja tarjottavaakaan montaa eri sorttia. Vieraammat ihmiset olisivat eri juttu.

Lapsi taas kipeä vaikka ei onneksi tarttuvalla tavalla. Menee kuitenkin toivottavasti pian ohi tuo ja ilman jälkitauteja. Toivotaan niin ainakin! Itsen on kyllä mentävä lepäämään taas. Jotenkin huimaavan väsähtänyt olo. Tiedä sitten mistä taas johtuu.. Olen kyllä ajatellut, että ehkä voisi taas pitkästä aikaa mennä perustarkistukseen kun veriarvoissakin on aiemminkin ollut ongelmia. Eipä tarkastuksesta taida haittaa olla. :)