Lapsi isällään joten illan hämärän saapuessa katosin ulos. Taivalsin pari tuntia pimenevässä illassa ja nautin tunnelmasta ja omasta rauhasta. Kotiin saavuttuani katsoin saamani "Kaksipäisen kotkan varjossa"-elokuvan. Odotukset oli aika minimissä ohjaajan (Timo Koivusalo) vuoksi, eipä elokuva kyllä oikeastaan yllättänytkään mihinkään suuntaan. Aivan mielettömän kummallinen sillisalaatti. Päähenkilö jäi siippoineen aika pahvisen oloiseksi kauniiksi kuvaksi ja muutenkin oli aika ohuen tuntuinen tarina (Loiri taisi pelastaa edes vähän koko leffaa), mutta kyllähän tuon nyt katsoi. Ei ihme, että levyn kansissa kehutaan vain musiikkia. :D Elokuvaa olisi kyllä voinut parantaa vähän uskottavampi pahiskin. Tapio Liinoja nyt vaan on kökkö. Ei voi mitään. :

Taitaapi tuokin elokuva mennä eteenpäin..

Huomenna pitäisi jotain vaatetta löytää ja elokuviin voisi mennä kun lippujakin edelleen on. En oikein tiedä mitä menisi katsomaan. En ole lopullisesti päättänyt, mutta eiköhän se sitten selkene kun kohdalle päätöksen tekeminen tulee. Ehkä. Joskus tosin on käynyt niinkin etten ole osannut päättää kahden välillä, joten olen katsonutkin jonkun kolmannen. Voi sitä niinkin tehdä jos ei muuten ratkaisuun pääse..

Etsiskelin tuossa illan ratoksi musiikkia ja löysin itseni kuuntelemassa vanhaa Kotiteollisuutta. Ihan jeesh. Uutta itkemistä heiltä ei kyllä enää sitten jaksakaan. On jäänyt levyt hankkimatta, kun ei oikein nappaa. Vanhan tuotannon kanssa tietyin rajoituksin eri juttu. Löydän itseni aina lauleskelemasta mukana monen kappaleen kohdalla. En minä tosin kovaa, että en sentään naapureita kiusaa. Tietenkään. Olen kiltti. :)

Olipa tässä päiväkodin tätikin käymässä. Alkuhaastattelu. Enpä tiedä sitten miten meni. Poika kovasti esitteli taitojaan. Lukemisiaan ja laskemisiaan. Piirteli tietysti yms. Muutaman viikon päästä alkaa tuokin. Vähän vaan jännittää lapsen puolesta, mutta eiköhän se ihan hyvin mene. Uskon. Toivon.

Huomasin tänään tuossa sängyllä ollessani miettiväni hajamielisesti, että jos hyppäisi parvekkeen kaiteelta niin ylettäisikö sitä vieressä menevään johonkin johtoon. Ei kyllä ainakaan omilla akrobatian taidoillani. Veikkaan. :D Taidan siis välttää mielijohteen toteuttamista. Kaikkea sitä..