Mies työpaikkansa pikkujouluissa. Itse istun pimeässä kuunnellen taas kerran musiikkia spotifyn kautta.Tuttava oli laittanut facebook-sivulleen linkin Yön musiikkivideoon ja tästä sain idean kuunnella pitkästä aikaa Yötä. Tosin hieman kesti löytäminen kun ei heti tullut mieleen hakea bändiä nimeltä YO. *heh* Löytyihän sieltä kuitenkin jonkin verran Yön musiikkia, ne lempparitkin. Joskus teininä tuli enemmänkin kuunneltua. Erityisesti tykkäsin Kiertolainen-kipaleesta silloin joskus. Oli kai niitä omia tuntoja siinä olevinaan, tai jotakin. :)

Tänne ei kummempia kuulunne. Joulu lähestyy. Vaikka eipä tuo enää oikein miltään tunnu. Muksu nyt on innoissaan kun on jo vähän kuullut joulupukista jne. Ei tokikaan muista edellisistä jouluistaan mitään. On muuten tohkeissaan tilannut 12 pakettia. Pitää olla suurensuuria ja niissä pitää olla kuulemma paljon paljon autoja. Huvitti hieman. Eipä hänelle autoja ole tyrkytetty missään vaiheessa, mutta kyllä ne vaan leluista on voiton vieneet. Selitin toki, että jokin raja noissa saamisissa kyllä on. Mietti hetken ja sanoi, että tietenkin muutkin lapset haluaa leluja ja painaa ne paketit tietysti.. Oli hetken hiljaa totesi, että kyllä hän on kuitenkin yhden suurensuuren paketin haluaa! :D Joo, kyllä hän yhden ison paketin kyllä tulee samaan. Brion junaradan. Uskoakseni kelpaa sekin. ;) Pitänee niitä autojakin hakea muutama. :) Siinä onkin sitten ihan tarpeeksi sitä lajia.

En oikein sitten muista lahjottavista tiedäkään. Aikuisille tuntuu olevan vuosivuodelta vaikeampaa keksiä mitään (paitsi yhdelle ystävälle tai oikeastaan kahdelle). Kuitenkin tavat vähän niinkuin vaatisivat sitä muistamista. Kraah. Ihan varmasti käy taas klassillisesti eli ihmettelen vielä paria päivää ennen aattoa mitä ihmettä ostan äidilleni, saati isäpuolelleni. Sisarukseni nyt sentään ovat helppoja. *huokaus* Välillä tekisi mieli ilmoittaa, etten osta aikuisille lahjoja ollenkaan mutta kun tiedän että se loukkaa ja taas toisaalta niitä on kiva ostaa kunhan vaan keksii jotain kivaa. Käsityöihmisiä en ole joten tekeminen ei kyllä onnistu. *toinen huokaus*

Olen muuten päättänyt repäistä ja hankkia kuntosalijäsenyyden kunhan veronpalautukset ilmaantuvat tilille. Laihdutusprojekti on edelleen edennyt vallan mallikkaasti, mutta kyllä se liikkuminen kyllä sitä avittaisi ja toki muutenkin olisi hyväksi. Sain miehenkin lupautumaan hoitamaan muksua eli on minullakin sitten ns. jokin harrastus ja jotain muuta kuin kotona oloa. Tekee varmasti muutenkin ihan hyvää. :Jotain ratkaisuja pitää tässä koittaa keksiä arjen sujumiseksi ja kyllä se on näyttänyt onnistuvankin kunhan vaan yrittää vaikka ei kovin ruusuilla tanssimista kaikilta osin aina olisikaan. Ainakin yritetään. Kun kummallekin tuntuu sitten kuitenkin olevan tärkeää se, että saadaan tämä suhde toimimaan. Hyvä niin. :)

Nyt taidan tosiaankin mennä nukkumaan. Kova tarve olisi jutella jonkun kanssa, mutta.. Kaikki ovat nukkumassa tai muuten muualla. Jossain.