Heikko olo vaan jatkuu ja jatkuu. Lääkärille pitäisi mennä ensiviikolla. Tiedä taas mikä vaivaa. Tätä ollut nyt jostain joulukuun puolesta välistä asti taas. Korpeaa. Liikkuminen kärsii ja oleminen muutenkin. Kaipa tuo voi olla ihan puhtaasti tressistäkin lähtöisin. Mistäs noista tietää. Nyt on olo niin huono, että väkisin saa itseään käskyttää lähtemään kotoa johonkin ja yleensäkin enemmän liikkumaan. Ja huono olo tulee jokaikinen kerta. Tekisi mieli vain levätä. Plääh. Kilojakin tullut. Hmph.

Tuossa iltaulkoilulla raahauduttiin kävelylenkille pulkka mukana (lunta vihdoinkin!) ja ajauduttiin lopulta jo hämärän laskeuduttua läheiseen leikkipuistoon. Tehtiin lumiukko. Suurimman ajan kyllä taisin vain seisoskella ja nauttia leudosta ilmasta ja kauniista iltahämärästä. Lapsi hippaili siinä ympärillä touhuten omiaan. Oli äidille juuri sopivan rauhallista toimintaa. :)

Tressaa raha-asiat, kela-asiat ja vaikka mitkä. Perintöasiatkin vähän kun kelan kanssa se on aina vähän sellaista. Kun vaikka miten ilmoittaisit ja toimittaisit paperia kuten on sanottu ja neuvottu ei voi ihan tietää sittne kuitenkaan mitä sieltä vastaansa joskus myöhemmin saa ja tuossa asioita mietittyäni olen ihan varma siinä että olen nyt jossain mokannut matkan varrella noiden perintöilmoitusten kanssa. Huoh. No, rahallahan siitä aina selviää kun ei noissa mitään rikollista ole tapahtunut sentään, mutta kun ei sitä rahaa kamalasti ole. Huolettaa. Murehduttaa.

Ja sitten tulee taas pahempi olo. Kivaa ja silleen. Tai sitten ei.

Huvittaa tässä kuitenkin hienokseltaan se, että minunkin tilanteelleni löytyy kahdehtija. On se niin helppoa kun hei voi olla vaan vuokralla, eikä ole mitään omaa asuntoa vaivoina ja ei tartte töissäkään olla. Rahaa vaan tulee tekemättä mitään. Ja ihan perimäänkin olen päässyt, kyllä on hienoa ja silleen. Kyllä se on helppoa tämä elämä. Sinkkukin olen ja voin näin ollen viettää hauskaa ja rietasta elämää. Halvemmaksikinkaikki tulee kun ei ole toista aikuista siinä. Pääsee niin paljon helpommalla ja on niin paljon hauskempaa!

Tsih.

Jos sitä tästä taas menisi menisi viettämään tätä hulppeaa elämääni.