Häh.

Mies tuossa tökkäisi olkapäähän ja totesi, että sitten KUN muutetaan pois Suomesta muutamme Kanadaan? WTF? Hämmästyminen taattua.. :D Joo, ehkei me nyt kuitenkaan olla muuttamassa suomesta pois, saati Kanadaan.. :)

Tänään ollut muutenkin "väsyneen huumorin"-päivä. Poika heräsi kolmelta viimeyönä, eikä tietenkään sitten enää nukahtanut uudestaan. Oli ihmeen pirteäkin, joten lopulta sitten päädyttiin siihen että ollaan sitten vaan hereillä. Yhdentoista aikaan sammui kuin saunalyhty ja vanhemmat samoin.. Kunnes naapurin piski aloitti sen räkyttämisensä taas. Onneksi lapsi ei herännyt sentään. *huokaus* Toivottavasti ei ole kipeäksi tulossa, vähän siltä lapsi vaikuttaa. Pitänee seurata.

Ai, niin on minulla tänään taas soinut eräs kappale päässäkin. Siihen kun vähän on ollut taipumusta aiemminkin. Poikkeuksena kuitenkin kerrankin kappaleessa ei ollut mitään vikaa, eikä myöskään soinut mikään ärsyttävä pätkä kappaletta yhä uudestaan ja uudestaan kuten yleensä vaan ihan kokonaisuudessaan. Yleensä kun toi vaihde lätkähtää päälle on musa jotain aivan taattua suomalaista "karmeusiskelmää" ja nimenomaan jotku ärsyttävä pätkä vaan kyseisestä kappaleesta.. Siinä vaiheessa kun on joku Matin ja Tepon kammotus pyörinyt päässä pari viikkoa taukoamatta voi olla aika valmis epätoivoisiinkin tekoihin..  Muita en halua edes muistella!

Ai, niin. On minulla yksi kesto kappale joka pärähtää heti soimaan päässä jos vain olosuhteet ovat oikeanlaiset eli jos on oikein kamala aamu, niin päässä raikaa välittömästi: "Voiko ihanammin aamun enää alkaa, voiko ihanampaa olla kuin tää" ja tietenkin oikein siirappisella äänellä..

Kaikkea sitä sitten joutuu kestämään.

Rankkaa tämä elämä.