Juhlat oli ja meni. Tarjoilut maistuivat eli muualta tilattu autokakku, itsetehty paholaisenkakku suklaakuorrutteella, itsetehty pannukakkupitsa ja lisäksi popkorneja, suolatikkuja, keksejä ja pähkinöitä & kuivattuja hedelmiä ja rusinoita. Miehelle jäi vielä töihinkin vähän jotain viemisiksi. :)

Minä olin supersankari kun osasin tehdä ilmapallohahmoja. Kannattaa harjoitella ainakin miekka ja koira, jos suinkin väsääminen kiinnostaa. Ovat suht helppoja ja lapset ovat innoissaan. Miekka varsinkin on ääreishelppo oppiakin. Vinkkikirjoja löytää esim. punanaamion liikkeistä ja marketeissakin myydään ilmapallokirjaa jossa temppuja on neuvottu.

Pojalla meni vähän yli, mutta aika nätisti kuitenkin oli. Niitä herkkuja vaan niin odotti, etät kyseli jo vierailtakin että koskas nyt saa jo sitä kakkua! :D Hupsu mies. Sen siitä saa vissiin kun herkut eivät ole arkipäivää. :) Lahjojakin sai ja osasi niistä kauniisti kiittää. Onneksi. Vähän lelujen jakamisessa oli ongelmia, tosin vain rumpujen suhteen. On hänelle rakas ja se oli vähän paha paikka kun vauva meni koskemaan. Nätisti kuitenkin saatiin sekin sovittua sitten. :)

Ihan jeesh siis tämä päivä vaikka kauhea ruljanssi taas olikin saada kaikki valmiiksi ja sitten tuntui että hetkessä kaikki olivatkin pihalla. Mutta niin kai se aina menee. Hih.