En oikein tiedä miten suhtautuisin.

Ex vuosien takaa katosi tuossa muutama kuukausi sitten. Olemme aika löyhästi tekemisissä olleet, mutta tekemisissä kuitenkin. Lähinnä facebookin kautta, tosin. Ihmettelin täyttä katoamista lopulta aika paljonkin kun kyseinen ihminen ns. elää netissä melko suureksi osaksi. Ykskaks häntä ei ollut missään. Eilen illalla sitten tyyppi ilmaantui nettiin ja sain tietää että on ollut todella vakavasta rikoksesta syytettynä. Syytön tietenkin.. Pahuuksia minun on hänestä vaikea uskoa, mutta itse teko ei minusta kuulosta hänen kohdallaan mahdottomalta. Tai siis, ei hän minulle tarkkaan kertonut mutta nimikkeen kuitenkin.

Asia oksettaa. Ja tekee pahanmielen.

Syyttömyyden julistuksiin en osannut sanoa kuin sen, että toivon asian selviävän ja totuuden tulevan julki. Ei sen jälkeen sitten enää tuosta puhunut.

Miten tuollaisiin sitten pitäisi suhtautua? Kun tuokin asia on sellainen josta pitäisi aikuisena kantaa vastuu ja ymmärtää ihan itse. Jotkut vaan tuntuvat olevan tavallaan rikki tuon asian suhteen niin etteivät tajua. Jotenkin sokeutuneita, osa varmaan tavallaan tahallaankin. Toisaalta on yksi avuliaimmista ihmisistä jotka tiedän. Ja ystävällisimmistä. Mutta niin kai se sitten vain on.. Ihmisissä on erilaisia puolia ja pitänee miettiä kestääkö ja hyväksyykö ne pimeät puolet vai ei. Tuota asiaa on vaikea hyväksyä.

Ja täyteen syyttömyyteen on hirmuisen vaikea uskoa kun ihmisen tuntee. Täysin mahdoton. Sen saattaisin uskoa, että ei näe asiaa kuten se on. Pahaa ei ole tarkoittanut tai pahaa tehnytkään sinällään, mutta kun asiat eivät ole aina ihan noin suoraviivaisia.

:(