Vanhan blogin raunioista nousee jotain uutta. Parempaako myös? Vaikea sanoa, en usko. Siihen kun luultavasti tarvittaisiin se ihme, että kirjoittaja olisi muuttunut radikaalisti ja se taas on varsin epäuskottavaa. :)

Kävin tuossa lähes parin vuoden jälkeen kurkkaamassa vanhoja blogituttavia ja osa näytti kadonneen tai muuten lopettaneen. Osa porskutti vieläkin voimissaan. Pitänee lisätä ne tuohon sivuun jahka osaan ja ehdin moiseen paneutuakaan. Nyt on vain hetki aikaa ja vuodatus näyttää muuttuneet melkoisesti. Vanhat blogipohjatkin olivat poistuneet käytöstä.

Lapsi nukkunut jo parisen tuntia, suht pitkät päiväunet hänelle siis. Olen tässä koittanut epätoivoisesti netistä löytää erilaisia askarteluun liittyviä nettikauppoja kun niissä asioiminen olisi nykyään helpompaa jos jonkin hyvän löytäisi kuin ahtaissa liikkeissä vilkas liikkeiden muksun kanssa. Muutenkin tuo keskittyminen tuppaa nykyään rakoilemaan tuon vesselin kanssa. Tuntuu, että yleisin sana nykyään tuntuu olevan EI. Ei, älä ota sitä! Ei, älä mene sinne! Ei, sitä ei voi syödä jne. :D Silmät saisi olla selässäkin tuon kaverin kanssa. Onneksi kuitenkin jo osaakin paljon ja kasvaa kokoajan.

Akvaario tarvitsisi uuden suodattimen. Olen koittanut kovasti perehtyä asiaan, mutta tuntuu olevan salatiedettä moinen mikäli oikeita harrastajia on uskominen. Tosin tarvitsisi tuo loota kaikkea muutakin. Uusia kasveja, sisustushommeleita (juurakkoa ajattelin, ehkä jotain ruukkua tms luolaksi yms) ja pintakalastoakin voisi kyllä harkita. Nykyisellään tuntuu että vain pohjalla ja keskellä on elämää. Kaikki vaan maksaa, vaatii keskittymistä ja keskittyminen johonkin vaatii taas sitä aikaakin jota ei oikein nykyisellään tunnu olevan haaskattavaksi. No, hiljaa hyvää tulee. Mikään hätä kun noiden asioiden kanssa ei kuitenkaan ole. Onneksi.

Naapurin koira taas kertoo isäntäväen lähteneen. Kyllä siitä koirasta sitä ääntä sitten riittääkin. :D Joskus kyllä ärsyttääkin asia, muttei sitä jatkuvasti jaksa ärsyyntyäkään. Valittamassa ei vielä olla käyty, mutta ehkä se eläimen itsensäkin kannalta olisi hyvä juttu. Inhottaa vaan valittajaksi ryhtyminen..

Jahas, poika taisi herätä. Jatketaampas juttua toisella kertaa.