Akuutti Laryngiitti iski taas lapselle eli suomeksi yövalvomisia minulle ja kurjaa oloa lapselle. Eikä hänen kanssaan oikein voi nyt sitten liikkua missään eli tylsistymistä kotona. Pientä kuumeilua. On väsyneempi kuin normaalisti jne. Tietysti kurja olokin. Onneksi tuon ikäiselle on jo sitä lääkearsenaalia olemassa. Se sentään helpottaa hieman hänen oloaan. On tosin niin sinut tuon kanssa jo, että tuntuu paljon ikäistään vanhemmalta tätä aihetta koskien. Hirmuisen hyvin otti senkin, että sovitut talviriehat ja uimareissut yms jouduttiin perumaan. Totesi vain. että sitten haluaa kun on taas terve. :) Eiköhän me sitten jotain keksitä.

On kesästäkin jo puhunut. Haluaisi korkeasaareen, muumimaailmaan ja monta kertaa uimaan. Ei mitään mahdottomia toiveita. :) Tekisi mieli lähteä hänen kanssaan laivalle risteilylle kun Hevisaurus on sielä esiintymässä, mutta on toki aika kallis matka.. Ja voi olla ehkä lapsen kanssa kahdestaan ehkä vähän raskaskin ja hankala. Ainakin kun en ole ihan normi kunnossa tällä haavaa. Tykkää vaan kovasti Hevisauruksesta ja olisi vähän erilaista itsellekin (olisi sellainen päivä Tukholmassa-risteily). Tiedä häntä. Harkinnassa on. Lapselle en ole asiasta puhunut sanaakaan ettei tulisi turhia pettymyksiä. Kun niitä pettymyksiä kyllä muutenkin tuntuu eteen tulevan ilman että niitä oikein hakemalla hakee.. Harmittaa kun ei ole sellaisia ystäväperheitä/ystäviä joita voisi tuollaiseen mukaan kysyä. *huokaus* No.. Minkäs sille voinee.

Muuten kaikki tuntuu olevan ihan suht mainiosti. Kelasta ei tosin ole kuulunut mitään. Hiukan tressaa mitä tukipäätösten suhteen tekevät jne, vaikkei siinä mitään kummallisia vastuksia pitäisikään olla. Tressaa vaan asioida kyseisen laitoksen kanssa aiempien joskus aika ikävienkin kokemusten takia. Tosin nyt on jonkin aikaa asiat kyllä luisteneet vallan mainiosti sielä asioidessa, että ehkä tressaan vaan taas turhia? Hyvin mahdollista sekin.

Lapsi yskii melkolailla. Toivottavasti ilman viilentäminen auttaa. En enää osannut tehdä muutakaan. Pitää vaan seurata, että tasaantuuko yskä. *huoh* Voi rassukkaa.