Olimme tässä eräänä päivänä Orffien (entiseltä nimeltään Tohtori Orff ja Herra Dalcroze) konsertissa ja päätin lapsen intoa seuratessani, että jossain vaiheessa kehun bändiä blogissani. Mainos kai se on pienikin mainos. :) Harvinaisen iloisia ja joustaviakin esiintyjiä mielestäni.. Joustavaa ja luovaa. Hauskaa ja varsin heittäytyvää. :) Oli esitys itsellekin aikuisena ihan mieleen. Olen varmaan vähän lapsenmielinen, mutta se sallittakoot. :D On itseltä ainakin jäänyt tuollainen suuruus ihan huomaamatta.

On kyllä melkoinen ero noissa esiintyjissä. Toiset tuntuvat todella rakastavan sitä mitä tekevät. Toiset taas tuntuvat varsin tuskaisilta ja takakireiltä mitä on esityksissä käynyt, vaikka niinhän se taitaa aina olla. Oli sitten kyse mistä alasta vain. Ja onhan varmasti kaikilla niitä huonojakin päiviä. Ihan taatusti, että eipä sillä. Tuosta porukasta kuitenkin tuli positiivinen kuva joten mikä jottei sitä kehuisi heitä. Ehkäpä joku tämän tekstin löytää ja saa idean lähteä keikalle. Itse ainakin netistä usein katselen vähän mitä esiintyjistä on kirjoiteltu ja muutenkin katselen vinkkejä arjen piristämiseksi.

Ai, niin.. Tuli aika nostalgiset fiilikset kun tajusi kuka tuon bändin rumpali on. (Hän on ollut aiemmin sellaisessa bändissä kuin Noitalinna Huraa!, jos jollekulle tuo jotain sanoo. Omia suosikkeja vuosien takaa.)