Sentenced - Aika Multaa muistotRehellisyyden nimissä olen miettinyt tämän blogin miellekkyyttä tässä jonkin aikaa. Toisaalta on kai siitä itselle jonkinsortin apuakin ollut kun on saanut mielipahat ulos, en tiedä. Ehkä. Melko hedelmätöntä saman toisteluahan tämä on toisinaan ollut. Kaipa ne on helposti ne ajatukset joita näin iltaisin/öisin mielessä ovat. Mahdollisesti.

Mutta..

Olkoon näin.

Syntyyhän mm. ainakin jonkinlainen illuusio siitä, että joku minunkin kehää toistavia ajatuksiani kuuntelisi ja olisi niistä jopa etäisen kiinnostunut..

Tai.. En tiedä. Ainakin on paikka johon kirjoitella jos siltä tuntuu. Ja mitäs sitä sitten liian tarkkaan pohtimaan.

Kai.


"..Never have to worry
For all that we know
The truth be told
As we lay down low
Walking the thin line
Let the happiness in
For now it's fine
We're living the lie..
"

(Inflames - Darker Times)


Olen parvekkeen verkottamista kissan vuoksi tässä suunnittelut. Kevät ja kesä kun tuosta koittaa alkaa todennäköisesti taas parvekkeen läheinen puu kuhista elämää ja lintuset taas tulevat tuohon lentelemään ötököiden perässä. En halua kissan saaliin himossaan koittavan (olemattomia) siipiään missään vaiheessa yli parvekkeen kaiteen kun parvekkeen ovea kyllä täällä pitää kesällä auki pitää. Muuten tulee melkoisen kuuma ja, niin.. Olisihan se kissallekin varmasti kiva juttu päästä pällistelemään tuohon parvekkeelle kun kerran sellainen nyt sattuu löytymään. Löysinkin edullisen siistin verkon netistä. Asentaminen vain vähän vaiheessa, vaikka eipä tuolla taida kiire vielä olla hetkeen..


On ystävänpäiväkin huomenna. Mietin tuossa ketä muistaisin ja päätin soittaa yhdelle ystävälle. Ei sitten vastannut. Ehkä koitan huomenna uudestaan. Tai sitten en. Tietysti sitä voi lähettää txt. Jotenkaan vaan se ei ole sama asia. Ollenkaan. En tiedä. Ehkä olen ihan vaan pöljäkin kun edes mietin koko asiaa.

En tiedä.


Huomenna voisi ainakin vaikka.. Napata lapsen kainaloon ja keksiä jotain kivaa! Hiihtolomaviikoksikin pitäisi keksiä jotain erilaista, mutta enpä oikein keksi. Tai no, lapsi nyt toivoi pääsevänsä Ikeaan. :D Oukei.. Ehkei tuo mahdoton toive liene. Uskoisin. Olisi vain kiva keksiä jotain vähän erilaisempaa, mutta en oikein keksi mitään sellaista mikä ei vaatisi paljoa rahaa ja toisaalta en oikein kahdestaan viitsisi minnekään kovin kauas lähteä oleilemaankaan. Oma sairaus vähän ilmoitellut itsestään ja vaikkei mitään pahaa ole ollutkaan tuo, niin jotenkin sitä kuitenkin pyrkii olemaan varovainen. Ehkä kuitenkin parempi niin, vaikka toisaalta saatan toisaalta hieman ylivarovainen ollakin. 

Mitä muuta?

Ei varmaankaan mitään.
In Flames - Fear Is The Weakness