Kasvaakohan sitä koskaan aikuiseksi? Kaikissa asioissa se nyt ei toki ole toivottavaa, mutta jossain olisi. Kun sitä menee liikaa tunteella. Liikaa hetkessä. Liikaa murehtii ja miettii asioita. Ja vaikka mitä muuta typerää. Mutta eiköhän tuo aihe nyt ole kaluttu. Uskoisin.

Kun..

Minulla on mielessä sellainen kaappi. Se on tummaa tammea. Vanha, suuri  ja sen saranat narisee. Sinne pistän huolellisesti laatikkoihin suljettuna sellaiset elämän surut ja murheet joille ei mitään voi. Käsittelen ja suren ja hautaan sinne. Ja niin tein tuollekin asialle nyt viimein vuosien jälkeen. Sellaiset surut joiden syytä en saa pois, mutta joita on turha kaivaa jatkuvasti esiinkään ja joita nyt vaan on enää turha käsitellä jatkuvasti tai ehkä enää ikinä. Sielä ne ovat. Osa unohtuu, osa muumioituu laatikoihinsa ja osa kolistelee joskus hiljaksiin sielä kaapissa mutteivät enää satuta. Ja se on hyvä. Tilanteeseen nähden. Toivottavasti en joudu sitä kaappia avaamaan enää ainakaan vähään aikaan. Se on aina niin kovin raskasta ja ahdistavaa..

Tänään oli hyvä päivä. Käytiin Ikeassa, muutenkin kaupoilla ja tietenkin muskarissa. Lapsi oli iloinen. Ja sain viimein ostettua oman imurinkin. Saa ex omansa. Kamalan kallis tuo oli vaikka alennettu hinta olikin, mutta en minä osannut Dysonin imurista luopuakaan kun olen niin tykännyt laitteesta. On hirmu hyvä pörröisten mattojen kanssa ja muutenkin mielestäni käytännöllinen pussittomana ja hyvin vanhakin on pitänyt imutehonsa tosiaan. Takuutakin viisi vuotta. Kyllähän siihen säästöjä meni, mutta jos vastaavasti toimii kuin tuo vanha niin eipä tarvitse vuosiin imurin hankintaa miettiä ja on tosiaan hyvä imuri. :)

Olin jopa osan päivästä sellainen oma höpsö itseni mitä en ole ollutkaan vähään aikaan. Ja vieläkin on kevyempi olo. Pitäisi kai vain oppia pistämään nopeammin vaivaaville asioille piste. Kun.. Ihan turha asioita on niin miettiä ja vatvoa. Asiat tapahtuvat tai eivät tapahdu. Pitäisi oppia nauttimaan hetkestä, siinä minulla on opittavaa! Ja reilusti. Mutta enköhän minä taas oppinut jotakin. :)