Taivaalla harmaita pilvelonkia ja ilma hitusen koleahko. Pakkanen katosi jonnekin kauas pois ja nyt täällä kuljetaan sitten pitkin katuja liukastellen ja väistellen pienten valtamerten kokoisia vesilätäköitä. Tai siis väistellään jos ei ole kumisaappaita tai hienoja vedenkestäviä jalkineita.. Minulla ei ole kumpiakaan - tietenkään. Mitäs minä semmoisilla? Onhan se piristävää loikkia lammikoiden yli kuin.. öh.. pullea lyhytjalkainen sammakko. Käyhän se tuokin liikunnasta..

Juu, kyllä.

Aamu tuli juostua ja nyt sitä ehtii kotona istuskella hetkisen ja vaikka kirjoitella mitä mieleen juolahtaa samalla kun juo kupilllisen teetä (tai vaikka kaksi). Jaksaa sitten taas mennä iloisesti pitkin ja poikin pientä kaupunkiamme ja päiväkodissakin pitäisi vielä käydä juttelemassa sitä ja tätä tulevaa neuvolakertaa varten. Pitäisi ja pitäisi.. Ai, niin aiemmin mainitsemastani tehtävälistasta on enää yksi asia tekemättä. Ajattelin koittaa piiskata itseni tuonkin asian hoitamaan viimeinkin huomenna. Juu. Huomenna on aina parempi kuin tänään. ;)

Tietenkin.

Lapsivapaa vkl tulossa taas, enkä yhtään tiedä mitä tekisi. Kai sitä sitten vaan hengailee kun ei jaksa mitään alkaa suunnittelemaankaan. Leffalippujakin olisi vielä jäljellä. Pitää vain ottaa selville tuleeko mitään mielenkiintoista elokuvaa. Aika moni on tullut katsottuakin tässä sitä mukaa kun ovat esitettäväksi tulleet. Jonkinsortin ajankulua kai tuokin ja olen aina tykännyt elokuvista. Ikkuna toiseen maailmaan tai jotain.. Vähän kuin kirjojenkin kanssa. Niin.. Tulikin mieleen, että voisi tarkastaa kaupunginkirjaston tarjonnan taas. Jos sielä olisi jotain kiinnostavaa. Välillä on viikonloppuisinkin. :)

Aina sitä jotain keksii jos vain viitsii.

En vain aina nykyisin oikein viitsisi, siis ainakaan silloin jos kyse on "vain" minusta.

Myönnettäkööt.