Sairastamista sairastamisen jälkeenkin. Välillä on ollut niin väsynyt, että hyvä kun on saanut arkirutiinin hoidetuksi jotenkin. Ensin sairastui poika flunssaan ja vatsatautiin ja se sitten tietenkin huoletti ja  valvotti, sitten sairastui mies joten apua ei hänestä ollut tietenkään ja huolikin jo välillä oli hänestäkin kun kävi hänkin varsin huonona. Nyt olen sitten itse niin maan hemskutin kipeä. *huokaus* Ainoa valopilkku tässä on se, että poika tuntuu jo terveemmältä ja toki se, että mieskin alkaa jo olla parempi. Onneksi ei sentään kaikki sairastuttu samaan aikaan! Varsinaista sairastamista ollut nyt. Toivottavasti pikku hiljaa helpottaisi ja saataisiin olla terveinäkin jonkin aikaa. No, toivossahan on hyvä elää vai miten se lapamato sanoikaan? ;)

Vessa/kylppäriremppa edelleen kesken. Saadaan tietää jatkosta maanantaina eli huomenissa siis tosiaan. Päivätkin alkaa mennä jo sekaisin. :) Toivottavasti alkaisivat kuntoon laittamisen ensiviikolla, jotta tästä päästäisiin. Ei muuten ollut kovin hienoa selvitä vatsataudista ilman vessaa ja pesumahdollisuuksia.. Ilman pyykkikonetta.. Melkomoinen tuuri taas, että tähän väliin juuri osui. Tosin ei oikein edes ihmetä enää moinen sattumus sen verran alkaa kuulua asiaan moiset. Jos menee metsään niin menee sitten kunnolla. Naurattais jos jaksais. No, myöhemmin sitten luultavasti kunhan muisto vähän haalenee.

Tuli miehen veljen kääpiöhamsteri hoitoon viikoksi. On jotenkin hassua kun on pieni talttahammas taas talossa kun niitä on itsellä ollut joskus tosi pitkään ja kasvatellutkin niitä olen joskus. Tuli ihan hamsukuume. Polttelee varastossa oleva häkki kyllä melkoisesti. Eipä tuollainen pieni veikkonen söisi meitä vararikkoonkaan kuten suunnittelemani marsut voisivat kyllä tehdä.. :D Pojan kanssakin mennyt hyvin. On toki valvottava  kokoajan ja häkin on pakko olla siten ettei poika siihen itsenäisesti käsiksi pääse. Ei hän toki pahalla, mutta kun ymmärrys ei vielä oikein riitä ja toki se pieni eläin kiinnostaa kovasti. Onneksi oli sopiva paikka häkille järjestettävissä. Menisi siihen kyllä se omakin hamsterin häkki.....

Olen tuota akvaariotakin sillä silmällä katsellut että mitä elävää sinne hankkisi lisää. Jotain rihmakalaa tekisi mieli ja sopisikin niin kalastoon kuin vesiarvoihinkin. Pitänee tosin vielä jatkaa mietintää. :)

Naapurin koira haukkuu taas eli kohta poika taas herännee. Ei ole paljoa auttanut taannoinen keskustelu asiasta. Aiheesta ei auta enää keskustellakaan koska rouva kääntää minulle selän heti kun näkee tai kiihdyttää askeliaan. Olen kuulemma Eläinvihaaja. *huokaus* Eli ei sitten auttanut sekään, että yritti fiksusti keskustella asiasta ja nimellään oli liikenteessä kokoajan. Olen pahoillani asiasta, mutta kohta alkaa olla sellainen olo, että tehdään sitten isännöitsijälle valitus. Naapuri saa sitten valituksen. Toisen valituksensa tässä asuessaan kuulemma. Aiemmat asukkaat asuivat tässä 6kk ja valittivat kuulemma aiheesta myös. En kyllä ihmettele. Sen verran häiritsevää tuo on. Kolmannesta saavat sitten häädön talon sääntöjen mukaan. Yrittäisivät edes niin ei tarvitsisi moiseen lähteä. :(