Vuokrasopimus allekirjoitettu. Vanha vuorasopimus ilmoitettu päätettäväksi. Tästä on hyvä jatkaa. :)

Ei tuo nimiasiakaan oikeastaan niin paljon harmita kuin pelkäsin. Päätin, että koiran vielä. Jos ei nappaa niin sitten tosiaan vaan uutta hakemusta heti kun rahaa irtoaa tuohon. Kallistahan tuo on, joten pitänee ehkä vetkuttaa asiaa sen takia. Mutta onpahan aikaa miettiä uutta nimivaihtoehtoa. :) Tai siis useampaa. Enää en luota yhteenvaihtoehtoon.. Eikä olisi vissiin kannattanut alunperinkään.

Lahjapaketit on nyt pikku hiljaa valuneet tänne ja niitä on kaapit pullollaan. :) Ihmeekseni sain exältäkin pari pakettia. En tosiaan ollut varautunut itse ollenkaan. Mietin jo, että minkäköhän tason lahjoja ne on. Kiva viedä sukujouluun avattavaksi? :D Ei me tosin riidoissakaan olla. Enää. En minä jaksa, vaikka välillä syytäkin siihen olisi ollut. Piruako sekään mitään auttaa? Itselle vaan tulee paha olo. Ja lapsenkin takia sitä toivoisi että suht ok välit säilyisivät.

Tekaisin tuossa kakunkin. Domino-juustokakun. En ollut koskaan tehnyt, enkä nyt tiedä sitten miten maut tasaantuvat. Jotenkin se täyte maistui mielestäni mauttomalta. Toivottavasti ei ole täysi fiasko koko kakku..

Joulufiilis ihan tiessään ja vissiin onkin joko joulun. Mutta kaipa tuo painollaan menee. Nuorin sisaruslaumastamme kovin innoissaan ja minua ei voisi oikeastaan napata vähempää. Tunnen itseni vanhaksi elämään kyllästyneeksi luuskaksi verratessani itseäni häneen tällä haavaa. *huoh*