Poika nukahti. Juteltuaan sitä ja tätä. Kyllä tuollainen hippaisen alle 3 vuotias sitten keksii sitä juteltavaa ja mietittävää! Välillä vähän hapuilevaa sanojen kanssa ja käsitteiden, mutta eipä se paljoa vauhtia haittaa ja toki hyvä niin.. Tuossa kovasti jotain sanaa haki muutama aika sitten kun tehtiin lähtöä kylpylään. Tokaisi sitten lopulta, että missäs hänen sukelluskalsarinsa ovat. Tullut vähän lentävä lausahdus tuosta. Saa nähdä saako poju ihmetellä vielä kovinkin isona miksi uikkareita kutsutaan meillä sukelluskalsareiksi. :D

Vaikka vanhemmuus on välillä ollut aika raskasta ja varsinkin alku oli aika shokki kaikkineen (kun ei kaikki mennyt ihan kirjojen mukaan..), niin jotenkin sitä on tässä sen oman vanhemmuutensa kuitenkin löytänyt. Räpistelyä se on välillä ollut, mutta nyt tuntuu hyvältä ja varmalta niin paljon kuin nyt sillä tavalla voikaan olla ettei vallan itserakkaaksi mene ja säilyy kuitenkin sellainen terve itsekritiikki ilmassa. ;) Sitä myöten on tullut kaipuu toiseen lapseenkin, mutta.. Sitä taas mies ei halua. Se on suru jota on kovin vaikea välillä niellä, mutta.. Koitan olla kovasti itkemättä sellaisen perään jota en saa ja miettiä enemmänkin siltä kantilta mitä olen saanut. Eikä sitä tiedä vaikkei saisikaan toista kun ensimmäinenkin oli ihmeenkantamoinen.

Toiset osaa olla murehtimatta kaikenlaisia asioita, mutta itselle se on sellainen perisyntiin verrattava juttu. Koitan kovasti päästä moisesta eroon mikäli mahdollista. Kun ei sillä tee kuin itselleen hallaa - loppujen lopuksi. Eikä tässä nyt kummempia murehdittavia muuten olekaan, oikeastaan. Terveemmät elämäntavat-projektikin on tuottanut jo tulosta paremman lihaskunnon ja laihtumisen muodossa (-25 kg). Todella paljon kevyempi ja jaksavampi fiilis. Ja olen tosi iloinen ihan ulkonäöllisestikin muutoksesta. Vaatteet istuu paremmin, saa kivampia jne. :) Vielä tosin olisi tavoitteeseen matkaa niin lihaskunnon kannalta, kiinteytymisen kannalta kuin sitten sen laihtumisenkin kannalta. Kilomäärätavoitteesta puuttuu nyt 22 kg. Tosin Olen erittäin tyytyväinen jo siihen jos saan painoa pois tuonne normaalin paino-indeksin puolellekin vaan eli minimissään pitäisi vielä lähteä se 12kg. Kyllähän sen vielä puurtaa kun on tähänkin asti päässyt.. :)