Hassuja ilmoja on pidellyt. Viileää, aurinkoista, sateista, viileää, sateista, aurinkoista jne. Tyypillistä syksyä vissiinpä juu, mutta silti. Aamusta jo kun koittaa miettiä, että mitä lapselle ottaa päivän touhuihin ja menoon mukaan, niin siinähän sitä iloisesti hetken jo saakin miettiä..

Tänään nappasin lapsen hoidosta aamupäivällä  leikkimästä ja vein kenkäkauppaan. Oli oikein polleaa poikaa valitessaan sopivia saappaita ja lenkkareita syksyksi. Helponta niin, että itse on mukana. Kenkien mallit tuntuu vaihtelevan aika paljon ja väliäkös minulle sillä minkä väriset valkkaa. Tuntuu paremmin menevän jalkaankin kun saa itse vähän vaikuttaa asiaan. Sitäpä onkin tänään pitänyt saada molempia kokeilla. Saappaat on testattu kuralätäköissä. Toimivat kuulemma. Lenkkareillakin on juostu jo sopivassa paikassa ja toimivat kuulemma nekin ihan mallikkaasti. ;)  Joskos sitä noilla pärjäisi jonkin aikaa.

Eilen tuli tilaisuuden tullen käytyä IKEAssakin. Huvittavinta ehkä oli se, että yksi niistä asioista joita todella lähdin hakemaan unohtui tietenkin. Se liike on liian iso. Aina jotain unohtuu kun ei osu silmään. Kävelläkin sielä saa ihan sopivasti, mutta onhan sielä edullisia tuotteita. Olen ihan tykännytkin pääosasta tuotteita mitä hankkinut olen. Ihan käyttöesineitä nytkin ostin. Jos sitä ensi kerralla sitten olisi varaa ostaa kunnon eteismatto.. Katsellaan. Uutta lipastoakin tekisi mieli eteiseen ja kaipa sieltä muutakin sopivaa löytyisi jos miettimään alkaisi. Näineen hyvä kuitenkin toistaiseksi.

Muutenkin on ollut aika tasaista oloa tai miten sen nyt ottaa. Kaikkeen kai tottuu. Yksinäiset hetket näin iltaisin on ehkä niitä vaikeimpia. Ainakin joskus, mutta niistäkin selviää. Vaikkapa nyt voisi ihan mennä vaikka nukkumaan eli öitä. :)