Lapsi oli toisissa synttärijuhlissaan isänsä suvun keskellä ja oli ollut hauskaa ja hyvä niin. Itse en oikein saanut tehdyksi sillä aikaa mitään järkevää. Kunhan lepäsin kotona ja töllötin telkkua, josta ei tullut kyllä yhtään mitään. Tai no joku kummallinen elokuva jossa oli ihan kuin Yoda jonain alienina. Hämmentävä elokuva ja harvinaisen pska, mutta kyllä sitäkin nyt siinä katseli kun ei parempaakaan ollut. :D

Huomenna olisi taas maanantai. Olisi sitä ja tätä asiaa hoidettavana. Ja lisäksi ilmat on muuttuneet sellaisiksi, että pitäisi muksulle joku välikausihaalarikin jostain löytää vanha kun on turhan nafti jo. Rahanmenoa ei oikein voine estää.. Ex haluaisi sellaisen, joka maksaa 200 euroa. Mahtavaa. Ei oikein tule kyseeseen, vaikka varmasti hyvä haalari onkin. Ei siinä mitään. Lassien haalareita katsoin ja niistä mielestäni ihan pätevä löytyikin, mutta sekin on sen lähes 80 euroa.. Hmph. Kun on se kyllä hyvä jos kosteuden kestoa jonkin verran löytyy ettei kuravermeitä tarvitse aina päällä pitää. Nekin hiostaa jne. Niin ja nekin pitäisi ostaa jostain. En vaan löytänyt kurahousuja vielä mistään? Hmph sillekin. Rahanmenoa ei tosiaan voi estää ja kuluu noihin rahaa  silti vaikka ei ökykalliita vermeitä ostaisikaan. Toimivat vermeet kuitenkin pitää olla. Se on selvä.Pitänee huomenna niitäkin vilaista jostakin. Ei auta.

Iloisia asioita on taas auringonpaiste. Tykkään.

Kyllä sitä aina jotenkin synkän ajan hengissä säilyy. Jos ei muuten niin ajattelemalla niitä aurinkoisia hyviä hetkiä. :)