Mieliala hissannut ylös ja alas koko päivän mutta se nyt oli odotettavissa tunnemyllerryksen jälkeen.

Toisaalta..

Tajusin näkeväni taas miehet! Minä kun en noin normisti  bongaile  kakslahkeisia, siis sillä tavalla keskiverrosti katsele hyvännäköisiä vastaantulevia vastakkaisen sukupuolen edustajia kuten monet tekee. Nyt yks kaks huomasin tosiaan huomioivani heitäkin.. ;D

Elämä taitaa jatkua.. Sittenkin. :)

Lapsonen on ollut tänään taas tyypillisen testaavainen vähän kaiken suhteen. Taitaa liittyä kotiin palaamiseen. Testataan saako kaupungilla juosta, pitääkö kuunnella jne. Mutta noin muuten paluuarkeen on toiminut suht kitkattomasti ja lapsi on iloisena pysynyt kuitenkin. Ihan hyvä asia tottakai!

Itselläkin tuntuu olevan taas energiaa eri tavalla. Kävin uuden kuntosalinkin katsastamassa kun lahjakortin sinne voitin mutten oikein tykännyt paikasta eli Elixia ei kyllä tule vaihtumaan.Tuo paikka oli kyllä niin ahdistava kellarikoppi, että en kyllä viihdy ahtaanpaikankammoni kanssa sielä ollenkaan. Siirsin sitten lahjakortin siskoni nimiin kun se kerran kävi hyvin. On siitä hänelle iloa kuulemma.

Ja muuten, sivumennen sanoen minua vähän huvitti se myyntipuhe kun kehuttiin kuinka paljon halvempi tuo paikka oli Elixiaan verrattuna. Oikeasti joo hintaeroa oli nykyiseen 4 euroa. Ja käytössä on lastenhoitopalvelu, tunteja enemmän jne. Tilatkin viihtyisämmät.. No, kaipa tuo omalla tavallaan on hyvä sitten johonkin toiseen tilanteeseen. Omaani ei.

Huvittavia nuo kuntosalien lahjakortit muutenkin. Soitetaan että olet voittanut näin ja näin paljon mutta oikeasti voitto onkin alennus jonka saat jos ostat sadoilla euroilla jäsenyysjuttuja vuodeksi eteenpäin. Jee. ;)