Ilta koitti ja minä se täällä. Olen lähinnä nukkunut univelkoja pois ja siivoillut. Huomenna kai voisi sitten taas tehdäkin jotain. :)

Näin unta viidestä vaaleanvihreästä possusta, jotka söivät mansikoita ja virnistelivät.

Mitäköhän tuonkin nyt pitäisi kertoa? :D

En tiedä.

Hetki itselle kyllä tekee hyvää jokatapauksessa, vaikka sitten possu-unilla tai ilman. Varsinkin tuon sairastelusysteemin jälkeen.

Ja tuli sekin selväksi, että eksäkin vähän nyt joutuu näkemään ponnisteluni eri valossa. Soitti minulle hädissään kun lapsi oli aivan naattina, eikä syönyt mitään. Selvisi hysteerisestä selvityksestä, että lapsi oli vain hyvin kuumissaan.. Kuumat vaatteet lämpimässä autossa ja sitten sisälämpötila hänellä tosi korkea verrattuna tänne meille jossa lapsi hippaloi usein aika keveissä vaatteissa kun on kuulemma kuuma. Että tekee niitä pikku mokia itsekukin joskus. Vahingossa ja kun ei kaikki tule mieleen. Jos olisi vaikka vähän armollisempi vastedes.

Jaa a.

Ja pääasia toki ettei lapsella mitään hätää ollut. Kunhan oli janoinen eikä oikein itsekään tajunnut sitä, eikä jostain syystä osaa sielä toimia itsenäisesti vielä tai edes sanoa tuollaisia asioita isälleen. Tottumusta varmaan vaan.

Kaikkea sitä.

Nyt pitäisi vielä käydä vessa pesemässä. :)