Hmn.

Taisi sitten selvitä se syykin kummiin tuntemuksiin tässä lähiaikoina. Alitajuntainen juttu ilmeisestikin. Tosin ei kyllä tuo kaikilta osin sovi, mutta ainakin olisi jonkinasteinen selitys. Tiedä noista tosiaan sitten.

Nojoo..

Akvaario on ainakin vihdoin hyvän näköinen. Kasvien toki pitää vielä kasvaa, mutta muuten. Uusi Eheimin Biopower suodatin toimii kuin unelma ja sain sen kiukuttelevan kannonkin pohjaan ankkuroitua toisella kannolla ja kiven mötikällä. Sielä pysyy. Eikä tarvinnut käyttää netistä löytynyttä hirnuntaa aiheuttanutta sukkahousu-niksiäkään. Kuulostikin lähinnä Niksi-Pirkka-tasoiselta ohjeelta tehdä sukkahousun lahkeesta hiekkapötkö akvaarioon ja kietoa se painoksi karahkan ympärille. Varmaan tosi esteettinen ratkaisu. ;)

Tänään tuli postitse pojalle hyvitys heti hajonneesta syntymäpäivälahjaksi saamastaan autoradasta. Muutama lelu-ukko ja lupaus toimittaa parin viikon sisällä uusi vastaava rata Hollannista. Tosi hyvää palvelua kyllä. Ikävää, ettei vastaavaa lelua sitten enää lähempää löytynyt. Oli kyllä pojalla iso surukin kun juuri kun oppi leikkimään lelulla se menikin rikki. Ja tuollaiselle noin  pienelle on niin vaikea selittää tuollaista asiaa. Nyt on vaan sitten osoitellut rikkinäistä lelua ja toistellut, että on rikki. Rassukka. Ikävää, että noin huono tuuri kävi kun ei kuulemma ole paljoa muuten tullut palautuksia noista radoista. Meni välittömästi jokin osa rikki radan sisältä. Jokin valmistusvika ilmeisesti.

Ai, niin..

Naapureiden kanssa saatiin sovituksi tuo heidän koiran meluamis-juttu. Tosin myöntää eivät voineet että niin pitkään haukkuisi yhtäsoittoisesti saati että ulos laittaisivat koiraa huutamaan pariksikin tunniksi pienelle pihalle, mutta lupasivat kuitenkin katsoa tarkemmin koiran perään ja nyt koira onkin ollut hiljempaa. Hyvä niin. Ajattelin, että mitä sitä turhaan alkaa vänkäämään jos kuitenkin korjaavat asian. Samapa tuo kunhan meillekin tulee asumisrauha. Ei se haukahdus silloin ja tällöin haittaisi, mutta ei sitä läpitunkevaa jatkuvaa louskutusta kyllä jaksaisi kuunnella tuntikausia ja häiritsee pahasti päivärytmiämmekin.

Vaikeaa tuntuu tuo koiran pitäminen olevan taajama-alueella. Ainakin joillekin.