Voitin lotossa huikeat 8 euroa ja 70 senttiä. Varsinainen miljonäärifllis ja niin edespäin. :D Lupasin lapselle kun tehtiin pari riviä, että jos voitetaan niin hän saa sillä voitolla sitten auton. Saa tuolla jo aika hienonkin leikkiauton eli ainakin eräs pieni poika tulee oikein onnelliseksi kun kuulee huomenna voitosta. Täytyy myöntää, että vähän toivoin saavani vaikka muutaman satasen tai jotain, edes. Olisi muuttoa helpottanut, mutta no.. Ei tuollaista nyt voi ihan tosissaan kuitenkaan odottaa.  Sentään. Ja onhan se että voiton puolelle jää kuitenkin pääasia ja lapsikin tulee onnelliseksi. :)

Ulkona pitäisi montaa pakkasastetta olla, mutta asunnossa on kylmä. Olen oikein hehkutellut sillä, että kohta pääsee kerrostaloon. Oli asunto ainakin lämmin! Tämä varpaat, nenä ja sormet jäässä värjöttely ei oikein nappaa sisälläkin ollessa. Hmph. Kaipa lämmössä säästellään kun on taas plussaa tulossa niin ennakoidaan ja asukkaat sitten värjöttelee. Hyh.

Juteltiin tänään lapsen kanssa kuolemasta hiukan kuten muutamasta muustakin aiheesta. Katseltiin Röllin Sydän-elokuvaa yhdessä ja juteltiin siinä olleista tapahtumista. Kaikkihan siinä tokikin pelastetaan, mutta sivutaan kuolemaa pariinkin otteeseen. Vähän häntä tuntui jännittävän, joten istui sylissä suurimman osan aikaa. Niin hienosti osasi keskittyä, että ajattelin että voisi katsoa jonkin sopivan elokuvan ja viedä vaikka 4 vuotislahjaksi elokuviin oikein. :) Jos vaan joku sellainen sopivan kevyt tulee tai, kun tulee. Ei me montaa elokuvaa ollakaan katseltu, tänäänkin lähinnä siksi että on vahvan lääkityksen takia itsellä aika heikko olo ja tekemiset siis vähän vähissä. Taisi olla hänen elämänsä toinen elokuva ja ensimmäinen jonka on kokonaan katsonut. Eipä hän muutenkaan kovasti telkkaria katsoa. Vähän minulta tarttunutta kun niin huonosti jaksan keskittyä television tuijottamiseen enää. Ei ole oikein kai tullut sellaista tapaa, että tuijottaisi telkkua.

Naposteltavaakin teki mieli ja loppujen lopuksi sitten kerättiin olohuoneeseen dipin kanssa porkkanaa, kurkkua, luumutomaatteja yms muuta dipattavaa. Hedelmiä yms syötäväksi. Kyllä peruskaappitarvikkeista näytti jotain saavan aikaiseksi noin yllättäenkin. Pojalla oli hauskaa. Ei se paljoa tarvitse. Hauskinta taisi olla kuitenkin se, että yhdessä katsottiin, herkuteltiin ja juteltiin elokuvasta. :) Saa nähdä alkaako nyt pyytelemaan elokuvan katselemisia yhdessä. 

Siinä se lauantai siis meni omalla painollaan. Nyt on sunnuntai edessä. Pitäisi raahautua kulkemaan huomenna, mutta jos on edelleen yhtä pahaolo kuin tänään pitänee miettiä uusiksi. Niin, tosiaan. Kävin lääkärissä viime viikolla ja selvisi mikä vaivaa. Onneksi menin ajoissa ja tuli itsellekin lopulta mieleen mitä voi olla. Osasin siis hakeutua oikeaan paikkaan ja sain heti hyvät lääkkeet ja valvonnan jne. Nyt vaan sitten lääkitys päällä ja toivotaan, että tehoaa kerrasta. *huoh*

Sairastaminen on mälsää. Lapsonen on kyllä herttainen huolehtivaisuudessaan. On niin paljon ollut kipeänä, että on vähän kai niinkuin kokemuksen syvällä rintaäänellä sitten huolissaan ja surullinen kun äiti on pipi. Huvittavin oli leipä jonka hän teki minulle leikkiaineksista. Levähdin hetken pitkälläni sängyllä niin ykskaks oli tyynyllä vieressäni leikkileipä jossa oli päälliset ja "maitomuki toki vieressä että äiti saa voimaa. Ihana pieni ukkeli. <3