Kai se vaan on myönnettävä, että tuo viikolla ollut tapaaminen vain otti päälle ja raskaimman kautta. Olo voi olla ihan ok, mutta sitten taas jossain tilanteissa painaa ahdistus päälle. Kaipa se siitä pikku hiljaa. Kai se on osoittain tressiä ja pelkoa ja osittain rajua pettymystäkin kaikkineen. Eikä tuo viimeinen koske vain exää, se koskee isomminkin ihmisiä, vaikka toki kyllä häntäkin. Mutta.. kai se sitten on elämää se, ettei ihmisiin voi luottaa. Ei edes sen suhteen, että kohdeltaisiin asiallisesti ja sillä tavalla oikeasti. Ei ulkokultaisesti. Ja se varmaan tässä nyt ajoittain niin pahalta tuntuukin.

Aika aikaa kutakin. Uskoisin. Nyt sattuu jonkin aikaa ja sitten taas turtuu.


Tänään oli oikeasti kuitenkin aivan oiva päivä.

Käytiin aamupäivästä lapsen kanssa vähän nauramassa hienoja Citymarketin lastenpäiviä. Ei häntä oikein prinsessajutut kiinnostaneet. Eikä ne vauvamaiset muovihyrrät joista oli kilpailu ja ainoa esittely. Eikä me kyllä viitsitty ottaa jotain värityskuvaa mukaan, mennä kotiin värittämään ja palauttaa kuvaa takaisin. Lapsi otti kyllä hirmu hyvin selvän pettymyksen, mutta ostettiin sitten viinirypäleitä korvaukseksi. Olivat sentään alennuksessa. :D Saimme myös tarvitsemamme maitopurkin ja vehnäjauhot eli kaikki tarpeellinen kuitenkin. Ja saihan sieltä pallon. Se on aina lapselle kiva juttu. :)

Loppupäivä meni lähinnä kaikkea sekalaista hosuessa ja illalla tehtiin useampi tunti yhdessä Castle Logix tehtäviä. Oli ihan hauskaa. Päästiin lopussa apua ratkaisuihin välillä tehtävävihkosesta hakien viimeiseen tehtävään asti. Viimeisen tason tehtävät ovat kyllä tosi haastavia. Poika on tuosta pelistä aina tykännyt ja osaakin tehdä tehtäviä tosi pitkälle ihan itse. Tykkää kovasti pohtia ja miettiä hyvin pitkäjänteisestikin oikeata ratkaisumallia. Tuossa arvostelussa jonka peliin linkkasin selventämään mistä on kyse on kyllä hassua tuo miten ihmiset niin eri tavalla tuollaisetkin asiat kokee. Meille tuo peli on ollut ainakin oikein kiva ja lapsi on sitä monta kertaa tykännyt pohtia ja välillä ihan leikkiäkin. Ei se mikään kerta vuoteen pelattava juttu ole ollut. Yhdessäkin ihan kiva juttu.

Käytin tuossa huvikseni muuten tuota uutta lapsellekaveri.fi-palvelua ja löysin sieltä pojalle ja itsellenikin ihan kivalta tuntuvaa seuraa. Vähän samanlainen elämäntilanne tuolla hyvin samankaltaisella perheellä kuin mitä meillä on. Ovat eläinihmisiäkin ja asuvat lähellä. Tosi kiva juttu, että sai pihaleikkiseuraa poikanen ja itsellekin juttuseuraa. :)