Matkan varasin tänään. Pienen, mutta matkan kuitenkin. Kuukausia sitten saamani lahjakortin muistin ykskaks ja olihan se vielä voimassakin! Toivottavasti tulee kiva reissu. Yksin en arvannut taannoisen väsymykseni takia lapsen kanssa lähteä, mutta eihän ilmaiselle matkalle ole ketään kovin vaikea houkutella (tai no, ei tuokaan taida täysi totuus olla, mutta onneksi läheinen kuitenkin oli kiinnostunut lähtemään mukaan.) Uskoakseni ihan kiva reissu tulee. Itseasiassa löysin toisenkin matkalahjakortin, mutta tiedä häntä tuleeko sitä käytettyä. Se on ihan peruslahjakortti karvalakkimallin risteilylle. Ketään ei kyllä ihan himosti tunnu kiinnostavan kun olen kysellyt. Ehkä noita vaan tarjoillaan täällä vähän liikaa kaikille? Mene ja tiedä. Mahdollisesti.

Kyselin tänään toisen kissan perään. Olisi pari vuotias, mutta eihän se kissaniässä ole juuri mitään. Olisi tuttua rotua ja mukavan tuntuinen ja oloinen heppu kaikinpuolin. Saanee nähdä mitä tuosta kehkeytyy. Välillä tuntuu, että jos sittenkin pentua etsisi, mutta sitten taas aikuisesta jo tietäisi vähän enemmän. Tuokin on erittäin hyvässä kodissa ollut aiemmin, tottunut lapsiin ja perusluonteen tietää jo hyvinkin varmasti. Terveydestäkin jotain. :) Katsellaan. Toivotaan, että nyt natsaisi. Vähän miettisin sitäkin, että ehkä tuollainen tasaluonteinen jo vähän aikuistunut lapsiin tottunut kissa olisikin paras ratkaisu pennun asemasta. Ehkäpä.

Vähän sellainen nuutunut olo edelleen. Ehkä sitä on vain tulossa kipeäksi tai jotain? Pitänee seurata oloa ja mennä nyt viimeistään nukkumaan.