Olen lähinnä lueskellut erästä kirjaa tänään. Tosin tuli sitä käytyä shoppailemassakin tyttöjuttuja ja se oli pitkästä aikaa ihan mukavaa. Ihastuin Indiskassa erääseen tuikkuun ja pakkohan se oli ostaa. Tykkään kyseisen liikkeen tuotteista muutenkin. Ei pitäisi koskaan sinne pistäytyä kun.. :D Dayllä oli ennen sama vaikutus muttei kyseistä liikettä ole enää tässä kaupungissa ja ehkä hyvä niin. :D Sokokselta tarttui mukaan ihonhoitotuotteita saaduilla lahjakorteilla ja Akateemisesta kirjakaupasta kirja.

Kaupungille eksyin alunperin vain palauttamaan ostokseni BR-leluihin. Uskomatonta roskaa voidaan myydä! Olin tosi kiukkuinen! Onneksi sain kuitenkin hyvää palvelua eli sinänsä ok mutta ihmettelen miten oikeasti voidaan ottaa noin arvotonta ja laadutonta roskaa myyntiinkään.. Kun sitten piti vaihtaa toiseen peliin huomasin, että ihan peruspelitkin olivat niin ylihinnoilteltuja ettei kannattanut sieltä ottaa hyvityksesi samalla hinnalla mitään peliä tilalle. Ei oikein tullut sellaista oloa, että sieltä kannattaa leluja jatkossa ostaakaan.. Tosin olen kyllä huomannut aiemminkin ,että on suht kallis liike ja valikoima suht pieni. No, jatkossa käymme siis muualla.

Lelujutusta huolimatta tänään oli hyvä päivä. On tullut lepäiltyä ja hykerreltyä auringonvalon luomassa lämpimässä läikässä sängyllä kuin kissa. Joskus se kiireetönkin olo vaan on tärkeää. Ja kun punki vieraita kylään sitä jaksoi sosiaalisena nekin. :D Hienoa ja silleen, kai..
Lasta on kyllä vähän ikävä. Kun ei ole halunnut soitellakaan kokoaikana kuten aiemmin. Toisaalta varmaan hyvä ettei kaipaile, mutta kun sitä on itse niin hassu että kaipaa poijun ääntä. *huoh* Vaikka on hänellä kaikki kunnossa ja hauskaakin. Tiedänhän minä sen ja kuulinhan minä hänen äänensä päivällä kun kertoi isänsä soittaessa, että "on huisin kivaa ja nyt hän menee tonne".

Heh.