Ilta on mennyt etsiessäni mieleisiä korvakoruja. Kelttikorutkin tuli kahlattua läpi, mutta kaikki kuu-aiheiset näyttivät olevan loppuneet. Toinen aihe joka kiinnosti olikin sitten sellainen jota ei voi ostaa itse itselleen eli se siitä sitten. :D Kahlasin muitakin nettikauppoja, mutta joko olivat mukamas liian teinejä korut tai sitten liian kalliita. Pah. Lumoavan korut tai Kalevalat olisi tietenkin esim. mukavia mutta ei noihin nyt sentään satasta oikein viitsi laittaa. Pah ja pah. Kaivoin tuossa korvakorujani tosiaan ja tajusin ettei oikein ole sellaisia joita haluaisi korvissa pitää. Kaikki jotenkin.. No, aikansa eläneitä. Pitänee katsella mistä kivoja löytäisi. Jos joku tänne eksyvä tietää kätevän nettikaupan niin saa toki vihjata! :)

Kävin shoppailemassa ja löysinkin sopivia farkkuja Esprtistä. Jopa sellaisia ettei tarvinnut tälle hukkapätkälle edes lyhentää. Jippii! Olivat vielä 70 prosentin alennuksessakin. Oi, vähästä sitä välillä tuleekin iloiseksi! :D Mutta ei ole helppoja nuo istuvat farkut löytää ja vielä hyvän värisenä ja sitten vielä laadukkaita parilla kympillä. Kerrankin kävi tuuri! Ovat melko tyyritä yleensä. En ole täydellä hinnalla koskaan raaskinutkaan ostaa, mutta kyllä sen laadun vaan huomaa. Totuushan sen on. :)

Huomenna otan varmaan ihan levon kannalta pääasiassa. Iltasella tosin on vähän menoa. Hyvä niin, että on jotain ohjelmaakin. Toisaalta. Uutta perheenjäsentäkään kun en nyt sitten päässyt hakemaan. Toivottavasti parin viikon päästä viimeistään onnistuu sekin viimeinkin..

Ehkäpä. :)