Lapsonen nukkumassa. Sitä palasi koneelle ja laittoi musiikkia soimaan. Amorphista tällä kertaa. Tuttua ja turvallista. :) Kyllä sitä tulee aika kaikenlaista oikeastaan kuunneltua, mutta aina tiettyihin palaa kuitenkin. Tai no, se tämän hetken hittimusa kyllä taitaa olla minulle aika tuntematonta. En kuuntele radiota ollenkaan tai katsele sen tyylisiä televisio-ohjelmiakaan, että tutuiksi tulisivat. Pakko myöntää. Jotain on tosin tullut kuunneltua ihan facebook-linkitysten takia. Kiinnostanut mitä tutut kuuntelevat. Tiettyyn rajaan saakka... ;D

Virallisen isän perinnön viimeinen osa on myyty. Hirmu alhaisella hinnalla meni sitten, mutta toisaalta asioiden näin ollen en jaksa vaivata mieltä kyseisellä asialla tai alkaa sotimaan. Jotenkin kun tuntuu, että rahat eivät edes itselle kuuluisi. Oikeasti siihen ei kyllä ole mitään estettä, ei edes moraalista siinä mielessä, että hän on kyllä asian tiennyt aina ja hän on asian hyväksynyt. "Ylimääräistä" rahaa tuokin on. Joskus sitä haaveili, että saisi osallistuttua tuolla kodin ostamiseen, mutta eipä sillä yksin mitään saa - ei ainakaan mitään sellaista missä kahden lapsen kanssa pärjättäisiin. Saati edes tästä kaupungista. Se siitäkin unelmasta sitten..

Sielunsa silmin sitä on sen OIKEAN kotinsa nähnyt jo vuosikausia. Realismia ei vain haaveissa taida olla hituistakaan. Harmi kyllä. Tai, en minä tiedä. Ei se mahdotonta olisi jos ei ainoa aikuinen olisi tässä perheessä. Näineen.. No, aika hiljaista. Niin sanotusti. Onneksi on mielikuvitus ja haavemaailma. Totuus on, että en minä olisi yhdenkään miesystäväni kanssa kyseistä kotia saanut. On ollut kaikkien kanssa niin erilainen maku. Että.. Vaikka ei olisi eroja tullutkaan, niin saavuttamaton tuo unelma taitaisi olla jokatapauksessa. Vaikka, alkaahan ne vanhat hirsitalot kai olla jo muodissakin. Kamalan valkoisiksi ja hengettömiksi ne vain tunnutaan nykyiseltään sisustettavan. Ei oikein vastaa omaa makua.

Värit..

Sitä on ihan tarpeeksi asunut valkoisissa/vaaleissa vuokra-asunnoissa. Jos saisi itse päättää, niin kyllä olisi värejä käytetty rohkeammin. Ja harmaat muovimatot tai muovimatot yleensäkään.. YÖKS! :D Tai nuo tietyntyyppiset peruskeittiönkaapit.. Tietenkin epätasainen mattapinta valkoisena. Ei niitä edes saa ikinä puhtaaksi.. Yyh..


Hmn...


Tyydytään siihen mitä on, eikä edes eritellä enempää. :D