Lapset on ihania.

Poikanen lähti isänsä luo ja toivotti minulle hyvää viikonloppua. Käski vielä minun pitää hauskaa. Antoi halit ja pusut. Katsoi minua hetken ja kuiskasi korvaani niin ettei isänsä kuullut, että "hiukset voisit kyllä kammata!"

Vaikka eipä sillä. Olihan ne aika sotkussa. :D

Isävkl taas edessä.. Mutta nyt ei olo ollut mitenkään kovin haikea tai surkea. Kai sitä kaikkeen tottuu. Itsellekin helpompaa tietysti kun lapsi lähtee reippaasti, on koko päivän ollut iloisella mielellä jne. Välillä on vähän toisinkin käyttäytynyt kun mieltä tämä kuvio kai vaan aina toisinaan edelleen painaa, kun ei hän vielä oikein osaa sillä tavalla eritellä tunteitaan. Enkä nyt tiedä onko se aikuisellekaan aina niin helppoa kertoa miltä tuntuu ja miksi on se tai tuo mieli milloinkin. Ihmekös tuo siis jos nelivuotiaalle asia tuottaa joskus vähän hankaluuksia! 

Puhelin tuli taas huollosta. Sen kyllä sanon, että GIGANTISTA en enää ikinä osta yhtään mitään. Koko ruljanssi heidän mokaansa ihan täysin, eikä edes pahoittelua herunut. Omia mokia joita kertyi aika paljon, ei pahoiteltu yhtään mitenkään. Päinvastoin hymistiin jotain epämääräistä tai suoraankin jopa kiellettiin omat mokat ja asiakas tehtiin syylliseksi. Hyi! Olen minä sieltä monta kertaa ostanut elektroniikkaa eikä ole ongelmia ollut, mutta näemmä kun/jos niitä tulee niin ei tarvitse ihan välttämättä odottaa että kohtelu kovin asiallista olisi..

Mutta, tiedä häntä sitten. Täytyy katsoa miten jatkossa tuon puhelimen kanssa käy.. Päätin, että en asiaa ainakaan murehtimaan ala. Ihan turhaa sellainen. Se mitään kuitenkaan auta, vai mitä?

Niin..

Suunnitelmia ei taaskaan ole. Se on aika typerää kun oikeastaan on vain yksi asia mitä haluaisi tehdä. Sitten sitä vaan on itsekseen kotona kun tuo ei käy. Tosin ajattelin ottaa taas vapaalipun leffaan ja mennä katsomaan jotain. Se voisi olla ihan kivaa. Ja olisi siinä sitten jotain ohjelmaa. Tämän illan pyhitän tosin vain oleilulle. Herkuttelen lempiherkullani (tomaattitonnikalaa ja raejuustoa ruisleivällä), napostelemalla ruissipsejä ja juomalla pari siideriä ja pepsi maxia. Telkkarista bongaan jotain katsottavaa tai sitten otan hyllystä jonkin dvd:n. Iltakävelynkin suunnittelin sitten myöhemmin tehtäväksi. Kun ei ole enää niin kuuma. Vähän tähän ykskaks nousseeseen lämpöön tuolla ulkona on ollut vaikea sopeutua..

Äh. Tuli nälkä. :D

Mutta, niin..

Eiköhän se ilta ja varmaan koko viikonloppukin tässä mene. Pikku hiljaa omalla painollaan ja se on hyvä se. :)