Lapsi taas isällään.

Kävin kaupungilla shoppailemassa, mutta ei kyllä oikein mitään tarttunut mukaan. Näemmä osaan senkin paremmin paineen alla. :D Mutta ihan kivaa oli kuitenkin hyvässä seurassa katsella vaatteita ja käydä syömässä. Erilaista. Höpötettiinkin kaikenlaista, mutta ei mitään surullisia tai negatiivisia asioita. Se sovittiin jo etukäteen. :)

Päätin nyt muutenkin jättää murehtimiset. Antaa hevosen murehtia, sillää on isompi pää. :) Niin virallisen isäni äiti aina sanoi. Mummu. :) Ihan oikeassahan hän oli. Minulta ainakin leviää nuppi jos vielä murehdin sitä ja tätä. Päätin odottaa ja katsoa monenkin asian suhteen. Itse kun en enää noille asioille voi mitään. Joskus vaan pitää vissiin päättää, että nyt tuli Stoppi. Varsinkin jos on tälläistä murehtia ja märehtiä tyyppiä kuin minä taidan isolta osaltani olla.

Mutta..

Tuli ainakin kiva päähine löydettyä talveksi ja massukin syötyä pulleaksi. Huomenna sitten salille kuluttamaan niitä kaloreita. :D Ja katsastamaan muutenkin uusi sali kun siihen näköjään on ketjunjäsenellä mahdollisuus. Jos vaikka olisi vanhaa parempi. Olisi ainakin kätevämpi kulkea tuonne.

Ja huomenaamulla saa nukkua rauhassa. Ah. :D

Sitten onkin Syksynsävelen vuoro. Pitäähän se katsastaa taas sekin, vaikka vähän pahaa pelkään etten musiikista pidäkään. Mutta.. Ei kai sitä koskaan iiiiihan varmaksi kuitenkaan tiedä jos ei anna ohjelmalle mahdollisuuttakaan? ;)