Sitä on tässä pohtinut vähän huvittuneenakin sitä miten ihmissuhteet aina kohdallani menee. Jotenkin täydelliseen umpisolmuun. Siihen pisteeseen tärkeiden ihmisten kohdalla, että ei enää oikein osaa sanoa, eikä tehdä mitään oikein. Aina menee päin mäntyä mitä sitten sanookin. Jotenkin väärin kaikki kuitenkin vääntyy ja sitten aina kun on yhteydessä sitä jotenkin onnistuu omituisesti ilmaisemaan itseään niin että myöhemmin sitä vaan miettii, että menipäs taas reisille! No.. Sitä sattuu. Selittäminen vain pahentaa asioita ainakin yleisesti ottaen, joten... Sitä voi vaan toivoa, että itse sitä vaan pohtii liikaa ja toivoa että toinen ei pohtisi! :D

Tänään on lähinnä hengailtu kotipiirissä lapsen kanssa. Taas sain vähän hommia tehtyä. Heitän tai myyn kaiken turhan tavaran pois. Hankin sopivammat  huonekalut (tosin hyllykön ilmeisesti saan lähisukulaiselta ja pienempikin menisi, mutta hienohan tuo on ja tarkoituksenmukaisempi ja tukevampi kuin nykyinen) vanhojen tilalle jne. Kauniin lämpimän maton olohuoneeseen jne. Jos saisi kodista oikeasti enemmän sellaisen missä itsekin viihtyy ja toimivammankin? Asunto on pieni ja hankalan mallinen. Sijainnista kuitenkin tykkään varsin paljon. Kyllä tässä nyt vuoden - pari voisi vielä asua. Sitten on vuokrakin jo niin noussut, että tarvinnee muuttaa plus poikakin tarvitsee varmaankin oman huoneen kun koulun alkaa.

Tilasin netistä kissalle kiipeilyä ja raapimista varten  oman "kissahuonekalun". Ei se mikään kunnon kiipeilypuu ole, mutta saa siinä vähän seikkailtua ja raapimiseen on hyvä. Nukkumapaikkojakin on. Hankin kunnon kiipeilypuun kun näen vähän millaiseksi asunto muodostuu ja millainen parhaiten sopisi. Ruokiakin tilasin kun laskin, että säästän kivasti rahaa siinä. Laskin myös, että hiekoista säästäisi kuukaudessa jopa 8 euroa jos tilaisi ne saksasta. Pitää miettiä miten tuo PayPal toimisi kun ei ole luottokorttia. Vuositasolla tuo 8 euroa alkaa jo tuntuakin jossain.. Kannattaa näemmä vertailla hintoja. Zooplussalla tuotteet saa vielä kotiovelle eli jotain hiekkojakaan ei tarvitse autottomana raahata mistään vaan samalla hinnalla ja ilman postimaksujakin saa ne kotiovelle. ISO ETU!

Vkl lapsi taas isällään. Minä kotosalla. Laitan varmaan kotia lähinnä ja myyn noita kamoja pikku hiljaa fb:n kirppiksen kautta. Koti alkaa näyttää aika tyhjältä, mutta kyllä se siitä. Vaikka tavaroille on laittanut vain pieniä hintoja on silti koossa jo ihan hyvä sisustusrahasto kunhan ei hullunkallista ala ostelemaan.Pieni keittiönpöytä, 1-2 tuolia kun saisi ostettua ensin. Muu kertyy pikku hiljaa ja ovat suht helppoja kuljettaa.

Mitä muuta?

Aika hiljaista. Keskityn lapseen. Keskityn kissaan. Keskityn kodin laittamiseen. Keskityn vapaaehtoistoimintaan. Soittelen lähisukulaisille ja joskus harvoin kavereille. Olen omissa oloissani lähinnä. Menee se elämä näinkin. Omalla painollaan. Kissa on ollut oikein oiva ostos. Sellainen kun ajattelinkin. On sillä omia juttuja, mutta hyvin on rotunsalainen ja hyvä niin. Sellainen kiva kaveri. Aina valmis leikkiin joka on toki lapsesta äärimmäisen mukavaa ja aina valmis rapsutettavaksi, syliin ja viereen nukkumaan joka on taas minusta mukavaa. Tulee puhuttua karvakaverille aika paljon, mutta sellainen höpsö minä olen aina ollut. Edellinen kissa tuntui oppineenkin sitä kautta aika paljonkin sanoja. Kaipa se kun aina hölistään niin jotain sentään päähänkin tarttuu? :D

Erään ystävän ex alkoi tuossa viime viikolla tekemään tikusta asiaa ja soittelemaan. Mikäs siinä. Jossain vaiheessa sitten lakkasi soittelelun ja tuli viestiä, että olen kuulemma hänelle liian kissahullu. Ja minä en edes tiennyt olevani hänelle tarjolla mitenkään? :D Ei kyllä ollut kiinnostusta minulla lainkaan siinä mielessä. Kunhan nyt olin ystävällinen ja rupattelin kun kerran soitteli.

Minä taas en ymmärtänyt mistä tuuli puhalsi. Ei ollut ensimmäinen kerta, eikä taatusti viimeinenkään.