Vein lapsen leikkimään ystäviensä kanssa tunniksi ja suuntasin kulkuni kahvilaan. Päätin, että hellin kipeää oloani hyvällä lattella ja marenkileivoksella. Tulikin parempi olo, itseasiassa. :) Edelleen kuvottava olo kun joutuu liikkeellä olemaan, mutta ei lasta oikein voi neljän seinän sisällä pitää ja kaverit on tärkeitä. Mutta, eipä tuo kovin kauhea ponnistus ollut. Bussilla leikkipaikan tanhuville, lapsi leikkimään ja itse kävelin muutaman sata metriä mieleiseen kahvilaan. Sielä sitten istuskelin sen ajan, seurailin ohikulkevaa ihmisvirtaa ja mietin omiani. Ja itselleni aika epätyypillisesti huomioin jopa ympäristöni. Tykkäänkin tuosta kahvilasta tuolla päällä ollessani lähinnä siksikin, että siitä on paljon hyörinää ympärillä. Näkee hyvin erilaisia ihmisiä. Ihan mielenkiintoista.

Mietiskelin muunmuassa sitä mitä harrastuksia ottaisi arkeen mukaan. Tarvitsen jotain mukavaa tekemistä. Ehdottomasti. Jotain omia juttuja. Lopulta soittelin muutamillekin tutuille tiettyihin tuttuihin yhdistyksiin ja onnistuinkin hommaamaan taas itseni toimintaan mukaan. Ei mitään suurta ja ihmeellistä, mutta jotain. Arjen vastapainoksi ja saa sitä tuntea itsensä tarpeelliseksikin noissa puuhissa. :)

Mitään reissua en ole keksinyt. Mutta, myöhemmäksi on sovittuna nyt parikin reissua. Ja hyvä niin. Paikan vaihdokset varmasti piristävät myös. Uskoisin. Ja edessä olisi myös reissu vähän pidemmälle jos nyt sitten asiat natsaa. Saa nähdä. Se olisi kyllä kivaa. En kuitenkaan vielä uskalla kauheasti hehkuttaa koko reissua, mutta katsotaan..

Eipä tässä muutakaan voi. :)

(Seurakin olisi mielestä, JEE!)

Mutta..

Kiva, että on taas lämpimämpää ja aurinkokin välillä näkyy.