Jotenkin outo olo taas. En tiedä. Sellainen levoton ja kummallinen. Odottava. Tiedä sitten miksi. Samalla sellainen olo kuin joku mahdollisuus olisi sulkeutunut tai jotain. Vaikea selittää kun en tiedä oikeastaan itsekään. Joskus näitä tulee. Siitä todenperäisyydestä onkin sitten vaikeampi sanoa mitään. Joskus jälkikäteenhän kun kuitenkin  on helppo sanoa, että ne tunteet silloin ja silloin toki tiesi sitä ja tätä, mutta tiedä noista sitten kun totta sekin on, että mieli moisille aina selityksiä etsii kuitenkin. Ja taas toisaalta, eipä nuo omaan tietoon aina tule vaikka sitten jotain todenperäistä olisikin jajaja.. Äh, en minä tosiaan tiedä mitä taas ajattelisi. *mutinaa*

Että jos vaikka jotain muuta ajattelisi kun ei tuosta viisaammaksi tule, vaikka miten murehtisi ja ihmettelisi fiiliksiään..

Tänään sain akvaariota laiteltua taas kivammaksi. Uutta suodatinta hankituksi, juurakkoa (joka tosin ei suostunut vielä uppoamaan kunnolla) ja kasveja sainkin ystävältä oivan kimpun kun ajatteli sen ilahduttavan ja totta se kyllä olikin. Oli helppoja kasveja ostanut ja sehän passaa kun harjottelijoitahan tässä vasta ollaankin. :) Kalojakin kävin ihalemassa tänään tosiaan, mutta pitänee niistä ottaa tarkemmin selvää ennen ostopäätöstä. Tekisi mieli jotain isompaa, mutta tuo muu kalasto tekee asian vähän vaikeaksi. Pohdintaa siis vaan. :) Kivammaksi akvaario kyllä tuli ja tulee vielä kunhan se juurakon karahka suostuu uppoamaan kunnolla.