Flunssa kiusana. Lapsi nyt ei juuri kipeä ole, mutta itse sitä kyllä on väsähtänyt ihan täysin. En vain jaksanut lähteä tänään minnekään, joten sitä aamuvarhaisella sai ilmoittaa päiväkotiin, peruuttaa hieman myöhemmin hammaslääkärin ja vielä myöhemmin ilmoittaa aiemmin sovitulle vieraalle suunnitelmien muuttumisesta. Huomisesta uhkaa tulla samanlainen tapahtumaköyhä velttoilupäivä kuin tästäkin. Toivottavasti selviäisi ihan vain kahden päivän lepäämisellä ilman sen kummempia jatkovaivoja..

Olen kyllä positiivisesti yllättynyt kaupungin hammashoitolan lähiaikojen toiminnasta. Soitin sinne tarkastusaikaa ja oletin, että semmonen vuoden jono kuten aiemminkin.. Yllätys olikin melkoinen kun seuraavalle arkipäivälle tarjottiinkin jo aikaa! Valitettavasti jouduin sen nyt sitten perumaan kun sairastuin, mutta eipä hätiä! Nytkin sain ajan viikon päähän. Tosi hyvin. Aiemmin on tosiaan peruuttamisenkin jälkeen saanut jonotella taas vähintään viikkoja, helposti pari kuukautta.. Hyvähyvä, että tilanne on parantunut! :)

Noin muuten tänne kuuluu ihan tavallista..

Mitä nyt ajatukset vähän taas lennelleet ties missä. Vähän sellainen repäisyolo ja koska ykskaks elämä antoi siihen mahdollisuuden niin luulempa, että toteutan erään pitempiaikaisen haaveeni tässä puolen vuoden sisällä. Oli sitten seuraa kyseisen unelman toteuttamiseen tai ei. Vähän tuntuu siltä, että JOS sitä tiettyjä asioita haluaa niin ei kannattane tukeutua muihin ihmisiin. Niin jää vain syystä tai toisesta aina kaikki suunnitteluasteelle roikkumaan ja kädet jäävät täyteen tyhjää. Tyhjiä odotuksia, lupauksia, haaveita tai mitä milloinkin. Pitää ITSE tehdä ja uskaltaa. Vissiinkin. Näinhän sitä nimenkin kanssa oli. Sitä aina ajatteli, että ei viitsi turhaan vaihtaa kun menee kuitenkin naimisiin jajaja.. Niin sitä sitten roikuttiin vuosia ja vuosia ja vuosia nimellä jota inhosi. Ei ehkä olisi kannattanut? ;)

Ehkäpä ei.

Kelakin tänään muisteli iloisesti taas hyvillä uutisilla ja tietysti tyypillisillä onneksi tällä kertaa harmittomilla sekoiluillaan. Jouduin tarkistuttamaan erään tukeni ja tätä varten tarvittiin toki sitten erilaisia lippulappusia. Erään lapun kanssa kävi sitten niin, että vaikka se pyydettiin niin ollessani toimistossa sopimassa asiasta ihan kasvokkain ja myös itse hakemuksessa, niin he lähettivät minulle kuitenkin kyselyn siitä miksi olen lähettänyt kyseisen todistuksen heille ja olenko tarkoittanut hakea erästä aivan toista tukea (johon minulla ei edes sen paperinkaan mukaan olisi edes oikeuksia). Öh, ehkä en? Ehkä tarkoitin käsitellä sitä asiaa jonka hakemukseen liitettynä kyseinen paperi oli? :D Sattuuhan noita, eipä sillä. Muuten tosiaan kaikki meni varsin mallikkaasti ja helpostikin. Ei siinä mitään. Vähän vaan tuppasi naurattamaan. Ehkä helpotuksestakin, kun vähän jo säikähdin miksi Kelasta tulee useampi kuori kerralla joista toinen vielä melkoisen paksu. Olivat laittaneet sinne kyselyn mukaan sitten useampia minulle sopimattomia hakemuksia mukaan. :D

Kaikenlaista..

:)