Ahdistaa.

Miksi sitä tuntee itsensä jotenkin äärimmäisen noloksi kyselleessään myöhässä olevien elarien perään? Kun eihän siinä nyt mitään väärää ole, jos nätisti kysyy? Sitä jotenkin tuntee äärettömän suurta häpeää siitä, että on noista rahoista riippuvainen. Omat rahat juoksee niin, että tulevat tipoittaen pitkin kuuta ja olen tosiaan  pienituloinen ihminen. Tuo muutama satanen mikä pitäisi tulla kuun alussa on meille iso raha. Sen uupuminen vaikeuttaa tiettyjä asioita kun eihän sitä voi laskuja yms osissa maksaa vaan vuokrakin on maksettava kerralla. Ja onhan se virallisestikin meidän tuloihin laskettu tosiaan.

No, minähän olen varsinainen hamsteri ja osaan tehdä ihan ok terveellistä ja täyttävää ruokaa toki halvallakin. Pakkasestakin löytyy tosiaan varalla sitä ja tätä, mutta silti tilanne rassaa.

Niin..

Maailma kai vaan on epätäydellinen paikka. Ei sille mitään voine ja ehkä tämäkin asia on yksi näistä asioista sitten.

En tiedä.

Raha ja raha. Kun ei tarvitisi moista ajatella, eikä meidän oikeastaan kauheasti tarvitsekaan kun pienellä nyt olen tottunut muutenkin tulemaan toimeen. Kun vaan ne rahat tulisi jotka on sovittu. Mutta, kai tämä tästä sitten kun exällä asiat korjautuu. Toivottavasti. Toisaalta on kauhean vaikea uskoa, että maksamatta jättäisi tms. Kyllä hän kuitenkin lapselleen hyvää haluaa. Enkä minä muutenkaan sellaista kuvaa ole pahimmillaankaan hänestä saanut. Mutta, toki aivan mahdoton sanoa sitten totuudesta.. Kun edessä on uusi elämä ja kaikkea..

En tiedä.

En minä tiedä mitään. Olen huomannut. Mitä vanhemmaksi sitä elää sitä enemmän huomaa ettei tajua oikeasti yhtään mistään mistään. Ympärillä tuntuu olevan varsin seko maailma, jonka ajatuksista on mahdotonta saada selkoa. Ja elämä vie miten sattuu. Aivan käsittämättömästi toisinaan.

Toisaalta kun sitä joskus on oikein lohduton sitä huomaa miettivänsä, että kun tämä maailma onkin näin kummallinen paikka ja elämä voi heittää miten sattuu, niin mistä sitä oikeastaan tietää mitä edessä voisi olla? Kai se mitä tapahtuu voisi joskus olla positiivistakin?

Ainakin teoriassa?