Päivät matavat eteenpäin. Hiljalleen. Isäviikonloppu tulossa. En oikein tiedä miten sen kuluttaisi. No, eihän se olekaan kuin reilun vuorokauden. Silti. Kutsuttiin synttärikemuihin, mutta en minä sinne halunnut. Eräs kutsui baariin. Sekään ei innostanut. Yhtään. Olo ihan kyllä ihan ok, mutta jotenkin uupunut ihmisten suhteen. Synttärisankari vieläkertoi sinne jotain "minulle sopivia ja kiinnostuneita" puhuneensa. Yyh! Ja baariin kutsuneen ajatuksenjuoksun ja laskelmoinnin näkee kilometrien päähän. Oikeasti. Yööh! Siihen kaatui muuten sekin taannoinen ilo löytyneestä vanhasta tuttavasta. Tosiaan..

Avauduin tilanteesta eräälle ystävälle eikä hän oikein ymmärtänyt. Pitäisi vaan mennä ja bilettää. Pitää hauskaa. Mutta.. Kun en minä halua tuollaista. Ei kiinnosta. Yhtään. Suunnittelin mielummin laittavani kotia. Leipovani pakkaseen. Käyväni elokuvissa yksin kun mielestä seuraakaan ei ole tai käyn vuokraamassa jonkun elokuvan kotiin. Käyväni etsimässä lahjakortilla vaatteita ja sen sellaista. Ihan itsekseen. (Kaikista mieluiten sitä käpertyisi sellaisen ihmisen viereen joka on lähinnä sydäntäni, mutta näin ollen..) Olen omissa oloissani ja annan muiden olla oloissaan. Muutenkin sellainen sisäänpäinkäpertymisolo lähinnä. Ihan hyvällä tavalla kuitenkin. Oikeasti.

Imuroin tänään uudella imurilla ja olin ostokseeni tyytyväinen. Oli parempi kuin vanha. Hiljaisempi ja kevyempi. Vähän vaan liiankin tehokas kun vanha muovimatto tahtoi tulla mukaan.. :D Ja iso vekotinhan tuo on. Hiukan pienempi kuin vanha. Sentään. Ja parempi suutin siinä on eli joo, kyllä sitä voi hyvin Dysonin DC29 Allergyä suositella. On nyt alennuksessa monessa paikassa. Kannattaa vertailla hintoja jos ostamassa on.

Mitäs muuta..

Huono omatunto siitä ettei oikein ole tässä lapsen kanssa paljoa missään käyty, mutta kaipa tämä arki tästä taas. Kaikenlaisia vaivoja on ollut niin hänellä kuin minullakin. Mutta kaipa tämä tästä taas. Huomenna pitäisi olla taas normi päivä. Toivottavasti. :)