Sitä on tänään miettinyt aika paljon kaikenlaisia ihmissuhteita, joita nyt sattuu elämääni kuulumaan. Jotenkin nykyään tuntuu, että niihin kaikkiin nykyään tuntuu liittyvän jotain sellaista problematiikkaa, joka tavalla tai toisella vaivaa ja haittaa yhteydenpitoa.

Jotkut ihmissuhteet lisäksi vielä tuntuvat vaikuttavan vähän liikaa sen hetkisiin mielialoihinikin. Toisaalta sitä voi ilostua pienestäkin viestistä ihan mielettömän paljon ja taas toisaalta antaa ihan liikaakin valtaa ilkeille tokaisuille joita todennäköisesti ei edes itse huomata lainkaan.Kunhan päästetään ilmoille silloin kun asiat eivät mene ihan siten kun sillä hetkellä haluaisi. Ja sitten on ihmissuhteita, joita painaa vanhat teot ja päätökset ihan liikaa.Sitä on ihmisiä joihin ei vain voi enää suhtautua samoin kuin ennen ja ne vanhat asian tuntuvat tunkeutuvan aika useinkin tämän hetkisiin asioihin. Ja sitten taas.. Joitakin ihmisiä kaipaa ihan kauheasti toisinaan. Sellaisia, joiden kanssa nyt vaan on helppoa olla, vaikka toisaalta sitten taas niihinkin suhteisiin ongelmia liittyisi. Jos ei muita, niin sitten sen kautta että sitä tuntee jäävänsä ikäänkuin tyhjän päälle aina yhteydenpitojen välillä. Ja tuntee itsensä typeräksi aina tuolloin.

Ei täällä noista mietteistä huolimatta mitenkään synkät aatokset ole. Ei, mitä nyt ex vähän sai hetkeksi taas mielen pahaksi. Toisaalta huomasin että sekin meni taas entistä kertaa nopeammin ohitse. Ja hyvä niin. :)

Aika aikaa kutakin.