Tänään oli äärimmäisen tylsyyden päivä. Poika tuli taas kipeäksi, lähinnä tuli kova hakkaava yskä mitä nyt sitten seurataan. Kyllä nyt sitten taas onkin kaikenlaista. Tosin luultavasti johtuu ihan pakkasista, kuivasta ilmasta ja eilisestä kovasta tuulesta (ei tosin kauaa oltu ulkona, mutta silti). Koitettiin siivoilla ja tehdä kaikenlaista, mutta tuntui että kaikki vähän hankasi vastaan. Semmoista se joskus on. Tosin oli meillä tänään hauskojakin hetkiä, kuten aina. :)

Huomenna olen suunnitellut hyökkääväni askartelutarvike ostoksille oikein kunnolla kun saan omaa aikaa. On muutamia ideoita mitä voisi pojan kanssa kokeilla ja hänelle nyt riittää kun saa jotain uutta ja jännää tehdä. Huovuttamista sormin voisi ainakin kokeilla. Löysin kivat ohjeet. Samoin ajattelin tehdä pojan kanssa pääsiäistipukortteja ja tosiaan vihdoin ne kutsukortit sinne synttäreille. Jotain sellaista mihin voi hänkin osallistua ja lopputulos on sellaista kun nyt sitten tulee. Kunhan on kivaa vaihtelua.

Meillä on tosiaan kaikki loppu. Kynätkin ihan nysiä. Keksi siinä sitten tekemistä. *huoh* Siihenkään kun en halua mennä että vaan telkkaria katsotaan. On ihan fiksoitunut "Ruohonjuuritasolla"-sarjaan (Minuscule). Leppäkerttu on parasta maailmassa ja tietenkin pitää ihan jumalatonta mekkalaa. Mahtaa olla järkytys kesällä kun tajuaakin ettei ne leppiset ihan kuulosta siltä mitä tuossa sarjassa.. Sisälle oli jostain ihmeen kolostA toissapäivänä ilmestynyt muurahainen, niin poika ihmetteli sitä kovasti. Koitti vihellellä sille kuten tuossa sarjassakin ne muurahaiset viheltää. Jostain syystä kyseinen muurahainen ei vastannut.. :D